Monday, September 3, 2018

Happy sixth birthday Eryna 07082018

As salam.

0708..happy birthday kakak eryna yang ke enam.
Busy sangat mak hang ni sampai terlupa nak update.

Anyway, you are six on this day, time do flies sooooo fast,rasa macam semalam ja bersalinkan kakak.
Doa kami, semoga kakak membesar dengan sihat dan sempurna, menjadi anak solehah, dipermudahkan hidup mu dunia akhirat, terang hatimu dalam pelajaran dan berjaya ,dipanjangkan umur mu,dijauhkan dari penyakit berbahaya .. di pertemukan dengan sahabat ,guru dan orang sekeliling yang baik-baik..dipermudahkan jodoh mu dengan lelaki yang beriman ,baik akhlak nya, berpendidikan, hormat orang, ada kerjaya, hensem bergaya kahkah( gitew mak hang wish no..siap jodoh teruih 😁😁 )..insya allah semua doa yang terbaik untuk mu kakak.






Dengan bestfriend kat sekolah..semoga relationship berkekalan..gaduh and baik balik tu normal..cuma mama harap kawan elok-elok jangan back stabbed kawan ( or vice versa )..mama pun tak ramai kawan yang betul rapat..till the end, mama have cik aimy as my bff..that is more than enough than having many friend yang not appreciate you,talked bad behind your back..so mama doa kakak sentiasa dikelilingi kawan yang terbaik untuk support kakak di waktu susah senang..sebab zaman nak masuk remaja nanti,i know,u will rely more on friends ( even mama hoping mama akan jadi bestfriend kakak,tapi i dont deny the fact that a friend will also be part of your growing phase )..apa-apa pun i am always here for you 😘😘.





Tahun ni kakak nak kek princess. tetiba dah tak mau kartun character..dah remaja la tu konon.
walaupun selalu kena marah ,tapi kakak ni memang hati lembut.kuat merajuk, sentap ..pagi-pagi moody tapi emosi boleh bertukar dalam seminit ja kalau pandai tackle dia ( sebijik abah hang yang ni 😄 )...

Kakak minat sangat math ..now, dah makin good in english..tapi slang ala-ala budak youtuber la pulak muahahahaha...kuat berangan pun ya jugak..
Sayangggg sangat dengan adik elisya dia tu..ni pun mama doa hampa dua lovey dovey sampai bila-bila.dengan adik beradik hidup kena saling sayang menyayang sebab at the end ,only family will stay with us no matter what 😍..






Pic tak relate dengan birthday tapi sebab mama suka giller pic ni,so,letak jugak sekali..luv u both 😍😘

xoxo.

💋

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...