Monday, May 21, 2018

Elisya is one year old 14.04.2018

As salam.

Backdated entry.

Elisya is one year ..alhamdulillah...14042017.dah pandai jalan.mulut pun pot pet.kuat makan tapi berat maintain je.paed kata elisya ni jenis baby yang tak naik badan.walaupun makan banyak and minum susu. And mama masih gigih breast feeding.chaiyok..dah tak lama.2 tahun jer pun...





On 14.4.2018, you were already a 5km finisher.hebat sangat. hehehe.
Actually tak planned nak lari pun.sebab a day before, elisya jatuh katil and lebam.siap rush p emergency punya cuak sebab dia muntah.tapi alhamdulilah after few hours monitor takde apa-apa..so,the next day ,saturday kita join fun run...






Check in at Citadines .one,sebab dekat dengan tempat nak marathon,kat MMU.second sebab birthday elisya. Quite ok la the hotel.easy access to the mall.



And then, we celebrated at school. maklum la kakak eryna dulu, birthday sampai 2,3 kali sambut kan.so, adik pun kena la sama.




Ordered some foods for her birthday.




No cake,only brownies.tapi birthday girl tak makan.mama takut sugar hyper satgi.dah la memang aktif pening cikgu nak kejar.orang baru dapat kaki kan 😎.




Haritu order brownies, cream puff, pulut kuning,rendang ayam dengan bihun goreng. nasi impit tu kebetulan ada sepeket so rebus bagi sekali.semua pun birthday girl tak makan 😁.mama syok sendiri ordered ikut selera hihihi..Elisya masih setia makan baby food..




The kids at school.



Us, with no perfect picture.as always..it's ok.the most important we stay together insya allah.
Mama doa kan Elisya membesar dengan sihat, menjadi anak solehah dan terang hati dalam pelajaran.

💋.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...