Thursday, April 5, 2018

my loving princessa

As salam.

Lama tak update.. my girls yang dah makin besaq.eryna yang nampak ciri kakak sangat.sayang adik sangat-sangat..and elisya nak masuk setahun 14/4 which is minggu depan.how time flies..






Adik yang pantang acan terus senyum ghenyih..
At almost one year, elisya's progress :

- dah pandai panggil mama,kakak pun macam ada dengaq bunyi dah.abah not yet.😁😁😁.
- dah pandai jalan.nak masuk setahun ni makin panjang langkah.
- merangkak tu jangan cakap la.master.
- terror memanjat and terror jugak turun.dia pandai agak sendiri macam mana nak turun dengan selamat 😊😊.
- suka sangat makan.bubur,sayur.roti.semua dia bedal.tapi still no sugar.salt tu sebab dok bagi cheese,so ada la salt dalam tu.tapi kalau buat bubur memang tak letak salt.



Elisya yang suka sangat pasta cheese..bubur salmon and bubur ayam..




Geram dua-dua ni..






Kakak eryna yang manja.walaupun nampak macam strong,tapi sensitif dan lembut hati nya.waktu pagi timing kena betui kalau dak moody kena pujuk dulu apa-apa baru nak menjadi..



Elisya yang cheeky.hati kental yang ni.nampak macam lembut,kalau nangis pun kejap-kejap sangat..tapi,orang nya cool,kental gitu..

Semoga both of u sentiasa dilindungi dan berjaya dunia akhirat..ameen..we love you both so much..

💋

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...