Monday, February 19, 2018

Ola Bola the Musical

As salam.

Dah lama tak layan teater..last rasanya 8 tahun lepas.banyak jugak kitaorang p..puteri gunung ledang.baik punya cilok..apa lagi eh..tapi memang best la..sebab tengok live rasa berbeza from tv/cinema..so,yang tak pernah try tu..go and see it yourself to believe 😉.

Kebetulan ada Ola Bola the Musical..saja tanya hasben if dia boleh jaga kids.i nak p berjimba with le gulfren.actually,saja la jugak,if tak dapat kena bagi dapat jugak sebab the week after,he has his own plan which i kena jaga kids 3 days straight on weekends.so,mana la adil kan.kita pun kena la ada time for ourselves.

After dapat green lite,and then texted my bff..selalu pun memang layan teater dengan dia je pun.tiket ada banyak lagi available.beli yang paling murah je...RM 53.upper circle,back row..so,sapa-sapa yang beli upper circle,i would suggest to choose seat row macam we olls ni ... H 14,15,16 to be exact..sebab view best..bila duduk belakang,berdiri pun takde masalah.pun nampak clear..of course la,tak boleh beat those yang duduk seat VIP kat depan tu kan 😀..

Before the show..makan dulu kat cafe IB yang to me..the foods always sedap.i had nasi lemak yang sedap and still panas.nicely wrap dalam daun pisang..i likeyyy....lepas tu zuhur and tunggu queue nak masuk..cuma masa tu,lambat sikit la.now,they scan the bar code..tak payah bawak tiket if we buy online.show start at 2.30 which kat tiket kata pukul 2 pm.





Tangkap gambaq la dulu...






Us again...






From our seat..clear je..sound system superb..the show pun almost perfect...akak bagi 4.5 bintang..well done...puas hati..show ended at 530 pm...

Oh ya,masa tau bront palare takde dalam ni,i was underestimate sikit la pelakon yang ganti dia tu..turn out that guy was sooo good.he delivered well.terbaikkk sangat...

Yang nak p tengok,make sure u tengok Ola Bola the movie first to understand the whole plot and not to lost between the show.macam pakcik sebelah kitaorang ni..agaknya dia tak paham,end up tengok dia keluar masuk and not enjoy it..ke sebab dia teman family kot.hehehehe..

💋

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...