Friday, December 29, 2017

Umrah 2017

As salam.

Alhamdulillah..umrah ayah ,husband dan sepupu..ada rezeki dapat p sana..saja sharing pictures hopefully,kami sekeluarga pulak dijemput ke sana...niat tu nak bawak anak-anak sekali.kali ni kasik chance husband p dulu..dah rezeki dia..rezeki tak diduga nama nya..semua nya dengan izin Allah..

Trip umrah ni from 7 Dec 2017-19 Dec 2017..12 hari 10 malam..naik MAS, from KUL-Jeddah..depa p Madinah dulu,then baru umrah..sempat jugak depa p Taif,rombongan luar..ni dah sampai balik,semua pakat batuk..ayah demam la..now dah sihat..





Rombongan cik kiah..kali ni mak tak dapat ikut atas sebab tertentu.selalu tu memang mak ikut sekali..insya allah mak kata tahun depan nak p umrah lagi..mak pun dah pernah haji dan umrah few years back..




Alhamdulillah ayah masih sihat nak beribadah..umur tahun ni dah 73..semoga Allah panjangkan umur ayah,mak..bagi kesihatan yang baik..ada rezeki kita p sama-sama la pulak..dah 5 kali jugak ayah sampai mekah..dua kali buat haji..dia kata takkan jemu p sana..nak p lagi..










Pengalaman pertama untuk husband..dapat 3 kali umrah..dia habaq,dapat masuk raudhah 2 kali and dapat peluang sembahyang sebelah makam nabi..cuma tak dapat cium hajral aswad tapi itu pun dah bersyukur..dok pesan ja,doa -doa la next year elisya besar sikit,kita p sana..nak sangat p..insya allah..

Dugaan yang kat malaysia ni.eryna dengan elisya take turn demam.sampai p kerja pun hari-hari half day.ada sekali tu work at home ja.mujur boss memahami..elok ayah depa balik,depa pun baik demam.mama la penat hmmm...eh,takde ke nak hadiahkan percutian spa ka,facial ka kat bini awak ni..

💋

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...