Thursday, November 9, 2017

LAZADA crazy sale -save the date -11.11- 12.12.2017.

As salam.

Sejak jadi mak ni, memang pantang betul tengok barang baby. Kalau dulu, biasa shopping untuk diri sendiri, tapi sekarang ni,jadi extra sebab geram tengok barang baby. Apa lagi kalau murah.rasa macam hebat sangat dapat beli barang murah tapi berkualiti 😄😄..


Masa prepare barang untuk baby Elisya dulu, i banyak beli online jer.sebab nya kalau pergi mall ,end up akan beli toys untuk kakak dia yang penjeles tu.nanti dia punya sebak tu macam kan kita tak pernah beli apa untuk dia.ayat hiba dia macam "kakak takde apa-apa pun"..padahal,dalam satu bilik tu penuh toys dia ja 😏..


Bermula 11.11.2017, LAZADA akan buat sale giler punya..dah la birthday i bulan november, time ni jugak la lazada buat sale kan.macam tau-tau jer.ehem, LAZADA, jangan lupa bagi extra discount untuk i sempena birthday i ye 😆.

So far,i puas hati beli barang kat lazada ni.cepat sampai and barang pun berkualiti as advertised. Kadang tu cepat betul sampai,padahal kata nya shipping from overseas.


Yang i penah beli :







Baby car seat,..yang ni la penyelamat .dulu waktu eryna,my sis ada bagi pinjam dia punya.and then,waktu eryna baby kan kita hantar baby sitter,so baby seat tu memang letak dalam my car je.tak pernah ubah pun.tapi kes elisya ni tak boleh la sebab baby seat tu lama punya pattern and takde handle susah nak bawak.yang kitaorang beli ni memang best sebab boleh bawak dia sana sini.senang nak transfer dari kereta mama to kereta abah ( pagi abah hantar, petang mama ambik ).






Masa day 2 balik dari hospital kita dah bagi pakai..selesa dia tidur dalam tu..
Makan kat kedai,jadi penyelamat jugak..duduk diam-diam situ 😊..


Beli barang untuk breastfeeding pun kat lazada..haritu one of the medela freestyle spare part dah lama, so ganti baru...pun beli kat sini je..nak g kedai baby selalu takde stok..
Untuk milk storage pulak, i suka jenama autumnz..ni kalau stock up sekali 5 kotak.nak-nak kalau ada promo macam ni..lagi untung..



Ha,baru teringat,i pernah cerita pasal my birthday present, my hasben beli air-fryer from lazada..ha,itu pun dah berjasa setahun.takdak masalah langsung.barang sampai dalam masa 3 hari ( shipping from overseas) and warranty semua ada.after setahun guna,memang i puas hatisemalam baru ja fry meatballs dalam tu..yumsss...yang tak puas hati sebab harga dia murah 😂..itu kan my birthday.beli barang nak murah ja kan laki den ni..mujur la berkualiti.


So,hampa jangan tunggu lama sangat la,p la cepat bukak lazada tengok apa hampa nak beli.eh,jangan tak tau,mekap pun cheq beli kat lazada tau.barang rumah macam shoe storage tu,lazada la..hehe..
Jangan lupa klik SINI SINI SINI ,senang tak payah susah type, by one click terus access ke website LAZADA.


Jangan risau kalau takut barang dapat tak elok ke apa.sebelum beli,baca review dulu..investigate sikit background seller tu,insya allah barang korang dapat tu ok jer..so far i tak pernah lagi dapat yang rosak atau below expectation..

Ha,lagi satu mak nak pesan,pampers pun murah habaq hang..hahaha..nampak sangat mak-mak kan.semua beli barang baby jer ..


U alls..dont miss the offer ya..sale akan bermula 11.11.2017.lepas ni sale best macam ni dah takdak..tunggu tahun depan pulak.klik kat SINI SINI SINI 😊😊😍...cepat usha barang tu,save dalam wish list ,so bila 11.11.2017 ,terus check out ok...

💋

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...