Monday, September 11, 2017

Eryna is five years old-07082017

As salam.

Our cutie pie, kakak eryna is turning 5 years old on 0708..she's been asking and wanting poney little cake every single day since January 😓. so,mama ordered one for you.




We loves you so much kakak. Siap mama dah ajar sila senyum bila amik gambar sebab dia punya payah nak senyum. cikgu sends all the pictures sebab kali ni mama kat ofis. beli bihun and nugget untuk cikgu goreng kan.memula nak tempah je, tapi cikgu cakap ,beli je bahan mentah nanti dorang masakkan.so lagi easy.




With her class teacher.




With her friends from 6 years old class.


5 years old class.



4 years old class.



Kakak with baby elisya. tak nampak pulak adik pakai baju super Girl 👧..suka dia dapat pegang adik.kakak sayang sangat dekat adik.semoga terus sayang adik and close as siblings forever ya...

We love you so much kakak eryna, our first born, our first angel...semoga menjadi anak yang solehah, berjaya dunia akhirat and membesar dengan sihat dan sentiasa di dalam lindungan NYA..ameen...

xoxo,

💋

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...