LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, June 22, 2017

Balik kampung harini

As salam.

Yeay..harini balik kampung 🙌🙌.barang belum kemas sibuk nak hupdate blog pulak.
Apa-apa pun, di ucapkan selamat hari raya aidilfitri Maaf zahir dan Batin kalau ada segala keterlanjuran menulis.

Alhamdulillah, walaupun puasa tak penuh sebab baru habis pantang, mujur tak kena ganti banyak.kita tak puasa 7 hari je.sehari tu terpaksa berbuka sebab dehydrate.cabaran ibu menyusu ni tu lah,lapar tu tidak,tapi dahaga and dehydrate sangat. Nak-nak bila baby ada dengan kita,every 3 hours menyusu,lagi la rasa nak pitam.

Excited nak raya sebab ada new addition to the family, baby Elisya.Tak sabar nak matchy baju kurung kedah dengan kakak eryna.mesti cute anak mama kan .lols...😍
Insya allah raya ketiga nanti buat akikah dekat rumah ayah di perlis.sapa yang beraya kat perlis tu dijemput mai la no.kalau nak mai,sila la email 😝..

Ok,nak sambung kemas,mandi and tunggu kakak eryna balik sekolah,then kita challooo..doakan perjalanan kami dipermudahkan.and yang masih kerja tu,jangan asyik tengok jam jer,kerja dulu,esok pakat balik no.





💋
xoxo.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...