LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, January 5, 2017

New year and new school.

As salam.

So,its been 5 days after the New Year.i have been neglecting this blog for a while sebab selain malas,i don't have enough time to really write.lepas ni nak merajin kan diri tulis waktu malam pulak,

So yeah, time flies so fast, that we are now 2017.Lot's of thing happened in 2016, alhamdulillah,i would say a good one.yang tak elok kita jadikan pengajaran.it's ok.

Apa-apa pun.yang paling tak sabar harus la nak jumpa my little one inside.tahun 2016 mengandung,tup-tup bulan april ni insya allah akan menjengah dunia.doakan semoga both of us sihat dan selamat.can't wait.as for now, update la sikit pregnancy kan..monthly check-up semua ok.cuma berat je tambah.hahaha.itu sejak pregnant kan si eryna memang membelon.yang lain semua alhamdulillah ok.buku merah kita tagging warna putih tau.baru tau ada makna di sebalik sticker tu.bila check buku lama time eryna dulu pun,towards the end putih which mean takde masalah.kalau ada hijau ke,kaler apa ntah lagi ada la sebab tu.

Weekend ni nak buat 3D/4D scan.zaman dah canggih,boleh buat sampai 6D kau.zaman eryna dulu,sampai 3D jer.mujur ada kat klinik dekat rumah,so lets see your face baby.😊...

Kakak eryna pulak dah tukar sekolah.no more tadika lama.ada la sikit reason,here and there,so we decided to enroll here to other kindy which is close to our house and much better kot.yang lama tu,antara sebab berhenti sebab turnover cikgu sangat tinggi.lepas tu,susah nak communicate with the owner.payah la kan...sayang la sebab ingatkan eryna will stay there until 6 years old tapi takpelah rezeki tempat lain kot.bestfren eryna pun tukar,tapi sekolah lain.




First day school,budak ni memang senang.enjoy je nak p school.so far,i tak pernah la nak kena pujuk dia depan sekolah ke apa.she is so excited to go to school.pagi tu hantar around 730 pagi,she was the first.ingat kan nak tunggu dia,tapi tengok dia ok je,siap lambai pulak,ok lah,mama p kerja je la.semalam hantar pun dia memang happy,alhamdulillah.cikgu-cikgu pun pandai ambik hati and kindy pun cantik jer,mana la budak-budak tak suka kan.so yeah,harap dok la situ until masuk standard one .malas dah nak cari sekolah tau.




Just sharing my best nine of 2016.saja la buat suka-suka.hihihi.basically, 2016 is about travel and rewarding myself.jangan tak tau,i terjebak jugak beli jam lopa tau..tetiba jam swarovski tu jadi jam lopa.hehehe.dah lama tak pakai jam,finally ,i get myself a good one.and siap order bangle swarovski from my fren yang duduk kat UK. Ni tak sabar nak tunggu dia balik end of January.

Anyway,harap lebih rajin tulis kenangan kat sini.and yes, entry yang dah masuk kat draft tu i will publish soon so that 2016 memories will remain here in this blog.

💋.
xoxo.

1 comment:

Miza Talib said...

hebat penangan lopa tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...