Monday, November 21, 2016

Butterfly in my tummy

As salam.

Boleh dak,after dah lama tak mengandung kan,macam confuse bila baby gerak.rasa nya macam last week atau two weeks kot rasa cam something,so i suspect the fetus is moving. 😂😂..macam butterfly in my tummy laks.once in a while la rasa,takder la kerap sebab baru nak masuk 20 weeks.pasni merasa la baby tendang.kakak eryna pun hari-hari tanya bila baby nak keluar ni.aiyooo tak sabaq nau kakak ni kan.

Gender baby dah tau,tapi saja takmau reveal.next week nak p scan kat kk ttdi pulak.so,boleh la tengok perkembangan terbaru baby E.konfiden jer letak nama ( apak nyer confirm la tak terlibat dalam urusan bagi nama, mama kan konker 😁.

Haritu mothercare buat sale,sempat la beli 2 set romper tuk new born,one pack short sleeve and lagi satu long sleeve.cukup la dulu sebab baby cepat besar.yang mana boleh recycle pakai je especially mitten and socks.dulu beli banyakkk.baju tu maybe beli baru sebab waktu eryna dulu memang tak banyak sangat beli,ulang pakai dah kuning & masam dah pun.lagipun kita bukan tiap-tiap tahun beranak,kali ni rasa excited sama macam kakak eryna jugak. 😍.





Semalam makan kat restoran muhibah sg penchala.dah lamaa tak makan sini.last rasa nya time bulan puasa haritu kot.selalu makan time dinner,tapi kali ni time lunch.tak ramai orang,so tenang makan.

As usual,order steam tofu ,udang butter ,ikan steam limau.kali ni try sambal sotong ( tak berapa best ,selalu amik deep fried ) and telur dadar.all together baru RM 121 which for me is quite reasonable consider the portion, and the taste.thumbs up.kalau time bulan puasa tu tetap sedap tapi sejuk sikit la sebab kena reserved and order siap-siap.




Tak tau la berapa kilo pulak naik ni.jenuh la kalau kena bebel dengan nurse.haritu kat pmc,doc ratna ok ja.ahaks...





Saja nak cakap,ahkak tengah gila tudung lady warda.haritu sempat grab 2 pcs,cepat betul sold out.harap-harap ahkak insaf la lepas ni.penangan cerita surihatifattah la ni..😂😂..

💋.
xoxo.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...