Tuesday, November 15, 2016

Another year older, happy birthday to ME

As salam.


Fuhh bersawang sangat.padahal dalam draft ada few blog post dah siap karang time2 bosan tapi belum ada pic ,so tak tau bila nak publish.how i been missing you ,tapi sebab penyakit M tu,bercinta betul la nak update pun.

Btw, i am turning 25 ( 10 years ago ) on 12 Nov.alhamdulillah,another year older, hopefully another year wiser la.hahaha.kadang2 makin tua makin mengarut perangai..😜
So ,yeah,not much celebration,as always kuar makan and that's it.since en hasben ada treasure hunt on saturday ( yeah,on my birthday..whateva ), so nak repay ,dia ajak la kuar dinner on friday tu.i chose tony romas sebab dekat dengan rumah and tak payah nak susah-susah fikir.plus kids eat free..😂😂..




As usual,dah lama tak makan ni,so pilih ni jer.



Tambah kan onion loaf.alhamdulillah kenyang..


Eryna makan fish & chip.surprisingly she finished it.selalu dia choosy sikit bab-bab ikan ni..




Oh ya,over the lunch on friday tu, my colleague belanja makan.hoyeah 😋. i chose tomyam restaurant sebab tengah craving tomyam...so,basically, i makan free je la the whole day.....


While on sunday,went out with my gurlfren bff,lepak dekat the curve jugak ..so basically, alhamdulillah for this awesome years, and semoga menjadi lebih baik and lebih baikkkk.insya allah.

p/s : dah lama tak update blog,suddenly ada emoji..cute gilerrrr...ni yang syok main tekan-tekan ni...😀😀😀😀.
💋
xoxo.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...