LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, August 29, 2016

Zalora Community Contributor.

As salam.







Kalau sapa yang baca atau 'ter'baca blog ni dari pc,mesti perasan ada satu logo zalora kaler hitam kat side bar.itu kalau korang klik,nanti nampak la profile i muncul. .gambar harus la bergaya dengan spek mata hitam baru nampak rock star +_+. .

Rasanya ramai jer blogger yang dapat invitation ni,tinggal lagi nak ke tak.sebab satu nya,commitment nak tulis la,at least once a month and lagi satu nama pun contributor, maksud nya takder la bayaran ke apa.takder la tetiba nak dapat cash voucher zalora macam previous engagement tu.
So,mungkin ada yang semangat nak writing tu macam tak 100%.mula-mula i am a bit hesitant sebab tak tau boleh commit ke tak,tapi i agreed sebab nak improve my english writing.

Yang approach i adalah arwah Noraini.sedih jugak tau,sebab 3 hari sebelum meninggal tu,arwah e-mail i offered untuk jadi part of community contributor tu.tiba-tiba baca dekat blog suraya ,arwah dah takdek.speechless kejap......

So yeah,untuk community ni,yang take over lepas tu Aini.dia editor kat zalora.i akan submit artikel,so dia akan edit la apa yang patut and after dia approved,i akan upload sendiri dekat website.so far i baru jer bagi dua artikel.ni sekarang tengah buntu apa pulak tajuk seterusnya...any idea ???

Kalau nak baca my article, boleh klik First article and Second article .sila la sokong usaha murni ku dan contributor lain di luar sana..pecah kepala tau carik idea nak menulis..banyak informative article kat zalora tu.jangan ingat shopping ja..rajinkan baca ok :).

xoxo.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...