Friday, August 12, 2016

Eryna is 4 years :) 0708

As salam.

Weekend haritu , 0708 besday eryna yang ke 4 tahun.dah besaq ni,demand lebih sikit la.nak happy birthday dia kata.ni mesti sebab dekat school kawan-kawan nyanyi lagu ,so kalau ada budak sambut birthday haritu, dia mesti cakap, bila eryna punya nak nyanyi-nyanyi tu.definition birthday bagi dia adalah,nyanyi lagu happy birthday.

Hari ahad tu,bawak dia p main kat blokke citta mall.plan asal nak bawak p farm in the city tapi tak jadi sebab pagi tu,aku selsema and asik bersin.cuaca panas macam tak best.
Blokke pulak, hari ahad closed for private function from 2 pm.jadi,kita p awal sikit.around 11 am dah sampai sana.






Private function tu sebab ada birthday party budak la.eryna excited la dengan belon as if itu party dia.haha.dah la tu,clown datang awal,around 12 pm,eryna pulak menyibuk macam kan dia guest party.dapat la pulak belon and hadiah.sabaq je la.




Lunch bawak g makan Tokyo Kitchen,japanese food.sebab eryna dok cakap nak makan sushi.tapi,sekarang ni,restaurant ni tengah buat promo,murah jer set lunch dia. RM 12.90 dapat full set meal complete with miso soup and japanese tea.boleh pilih set salmon,set chicken atau set makarel.
Haritu,kami amik setiap satu set.ni kali ketiga kat sini,and so far memang puas hati sebab sedap and fresh.

Hadiah untuk birhday girl sempoi jerrrr...sebab dia tengah kumpul super wings,so kami beli ja bagi.sekarang ni dah ada 5 ketui dah toys tu.beli kat uptown ja.ihiks,tak yah mahal-mahal,bagi tu pun dah terlebih happy dah.





Malam tu,siap masak rendang ayam and pulut kuning.dah niat nak bagi.tahun ni takdek kek sebab selalu tak habis pun.

Eryna suka pulut,sebab tu masak pulut ,kebetulan masih mood raya,so bagi la dengan rendang ayam.gigih mak kau ni.gigih tak gigih kan.mujuq la masak rendang tu senang jer.campak-campak settle.tinggal pulut jer la kena lambat sikit sebab rendam pulut dulu kan.
Tengah-tengah malam oii kukus pulut.hihihi.





Lepas tu,order cookies dengan blogger shila shower.gambar didi & friends.order 35 pcs.cute giller cookies tu.budak-budak suka la.pakat teruja.ada tu siap datang bagitau sayang nak makan.simpan bawak balik.haha.mujur la depa tak berebut ,pandai pulak amik sorang satu.






Eryna sangat la teruja,semua dia chop,nak didi,nak nana,nak jojo and so on.budak yang datang pulak tak ramai,so ada la lebih sikit bawak balik.baru puas hati dia.

Mama doakan eryna menjadi anak yang solehah,dipermudahkan rezeki ,dipanjangkan umur dan berjaya dalam hidup .insya allah...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...