Friday, July 22, 2016

Hari Raya open house ( tumpang menyibuk )

As salam.

As usual, every year without fail,kalau ada jemputan hari raya di opis ni,i takkan pernah tak p.rugi la ,makan free tapi tak nak join.even jamuan hari raya kat club house di rumah ni pun i tak pernah miss.itu sebab tiap-tiap bulan bayaq maintenance so,adalah rugi kalau tak join.tapi,tahun ni tak nampak banner lagi untuk open house raya.next week kot.

So,last week ,dapat la invitation dari  WB untuk dorang punya open house.sharp at 12 pm,muka kami dah standby kat lift.ehek ehek.dah la tu,the first group yang start the jamuan.tetamu lain macam pandang sesama sendiri tak sure sapa nak start dulu.by the time,kami start,baru depa follow.





Sempat tour the office.cantik sangat deco WB ni tau.arrangement nya ,ikut design WB kat states.dorang kan baru bukak opis kat msia,pak jibby yang datang launch last year,rasa nya a month before tan sri zeti left bnm.

Hari ni pulak,bnm invite for their raya open house.apa lagi,semangat la g beraya.kami pakat pakai baju kurung.one of my chinese colleague, pun pakai baju melayu.siap samping.pink lagi kau.

Pic makan tadek sebab sibuk queue makanan.orang ramaiiii kot.peluh ketiak tunggu.siap tapau buah mata kucing and rambutan bawak balik opis.kenyang la makan macam-macam.teh tarik jer dua gelas.esok kena sambung posa enam dah ni.tinggal lagi 3 hari termasuk puasa ganti.





Layan je la gambaq kami ,satu malaysia.








And yours truly.saja up pic ni sebab nampak slim.wakakaka.rahsia nya...tangan kena cekak di pinggang :).

xoxo.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...