LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, June 23, 2016

Teaser : I am back :0

As salam.


Tengah jet lag lagi.maklum la,kalau dekat germang sana,baru pukui 8 pagi gitu.over sangat kan.baru ja p seminggu lebih dah nak lebih-lebih.

Teaser gambaq dulu masa kat sana haritu :




Masa ni baru sampai Munich.kebetulan, sempena Euro 2016, german lawan apa entah.so depa buat live cast kat airport.meriah.and german won the game that night.






Sempat singgah factory outlet di Ingolstadt Village, Munich,quite far around 2 hours dari bandar. worth a visit.hehehe.




Yang ni, di salzburg, austria.cantik kan,macam lukisan kat belakang tu.jatuh cinta sangat dengan kecantikan bandar salzburg ni....2 hari jer masa yang ada untuk visit the town.

Nanti kita blog out :).

xoxo.


1 comment:

Zie Azi said...

best ye dpt jln2 bila la dpt smpi sana..huhuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...