LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Friday, June 3, 2016

Dotty's TTDI

As salam.

Actually,heard few times about dotty's ni.tapi tak ler rasa nak try sangat pun.paling femes of cros la salted egg cronut tu.kata nya,nak beli pun kena queue.and ada time nya.if habis.then you have to wait for next pre-order or the next day.gitu la kisahnya.

So,ada satu hari masa p main kucing dekat purradise cafe tu, lalu la depan kedai ni.tengok orang queue ,masa tu wonder jugak,ada apa yang pakat dok beratuq ni.ingatkan ada nasi kandaq ke apa lolsss...

Pusing tengok,owh la sini ka dotty tu.balik dari cat cafe tu,alang-alang dah dapat parking,apa kata kita try la best ke tidak.sebab kalau harap nak mai lagi payah kot sebab susah nak dapat parking spot kat situ.

Kena queue tapi orang tak ramai.kira nya turn kami selepas tu.dalam 5 mins lebih tunggu dapat tempat.since orang ramai,jangan pakai nak terjah masuk ja.
Ada satu geng amoi ni,selamba ja p masuk, ( potong my queue la of cos ) ,pastu depa p duduk kat tempat orang kira macam chop tempat la.kang tak memasal waiter suruh keluar tunggu kat luar.tu la,lenkali sila tengok kiri kanan dulu yerk :).




Amik pic dulu la.nampak cantik jer dari luar.ni nama nya posing tunjuk ketiak.hahaha.
Kecik jer cafe nyer pun.agak sempit kiri kanan.tapi nice arrangement.style cafe-cafe omputih gitu.rupanya cafe anak-anak naza tu ha.pandai depa buat duit kan.





The femes cronut is sold out..ni rupa dia amik dari depa punya insta...masa tu dah pukul 5pm.sobs sobs.tak dapat la nak makan.Order jer la apa-apa yang ada kat menu.





I order spageti meatballs.sedap.portion besar.meatballs besar and home made rasanya sebab patty tu besar and rasa pun original bukan macam frozen meatballs tu...puas makan.share bertiga.tapi eryna duk sibuk makan fries pulak.






Hasben order salmon smoke sandwish.sedap jugak,tapi termasin sikit.ke memang camtu tak tau la.portion pun besar jugak.air order green tea sudah.masing-masing macam dah kenyang sebab late lunch masa tu.

Overall,nice cafe,nice food.price range jenis standard cafe yang tengah banyak kat malaysia ni.tak sure nak mai lagi ke tak sebab parking susah,unless kalau tetiba ada kosong mungkin la sebab nak rasa cronuts.






Btw, selamat berpuasa semua.i dah raya awal ni.puasa start next week jer la,.sobs sobs....baru ja dok excited nak sambut puasa ni.nampak nya mungkin raya pun super awal la kalau gini.huhu.lepas ni,jom pakat update menu ramadhan pulak no.hehe.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...