Tuesday, May 31, 2016

Discount 40% -buka puasa di Viet-Thai Kitchen cyberjaya

As salam.

Diam tak diam dah nak masuk Ramadhan kan.dah settle ganti puasa ke u olls.alhamdulillah,i've done compensate since last year.after Ramadhan, sambung puasa enam ,lepas tu buat puasa ganti.dah serik nak bertangguh.ada orang pulak suka ganti nak dekat puasa sebab boleh amik feel puasa.pun boleh,janji berganti.kalau tak,sila bayar fidyah yer kawan-kawan :).

Selalu korang berbuka kat mana ? i kalau weekdays berbuka kat rumah, tapi lauk kebanyakan nya beli.bukan tak sempat,tapi sebab kami berdua jer ( eryna of cros la tukang menyibuk ) ,and since cafe kat ofis ni pun ada few good selections lauk for berbuka,i memang beli jer la.sahur selalu makan nasi putih dengan lauk sardin atau teloq saja.ringkas dan mengenyangkan.gitew +_+.

Kalau weekend ,ikut mood gak,berbuka kat luar.tapi susah la nak dapat buffet yang best.kadang tu,best tapi orang ramai.kena cari tempat yang solat friendly jugak.senang lepas makan,solat and sambung balik.

So,untuk yang dok cari kat mana nak makan tempat sedap and harga berpatutan,then nak pulak makan ala-ala thai-vietnam dishes, boleh la book kat Restoren Viet-Thai kitchen di cyberjaya ni.tak payah nak berebut atau queue panjang.order makan kat meja jer.yang penting sedap dan harga pun berpatutan.kalau ada anak kecik memang sesuai la duduk makan berhidang ni.

I pernah review pasal restoren ni kat SINI . i can say, makanan dia semua sedap-sedap.ada pilihan thai +vietnam.dapat makan dua negara terus.
Sempena bulan puasa ni they offer special discount untuk pembaca blog mama to eryna ni, u can get 40% discount untuk set menu Ramadhan.

Ni pilihan menu :






Untuk dapatkan discount tu ,just mention  "RMD2016", valid dari 6 June sampai 16 Julai 2016.As usual,korang kena la booking dulu sehari sebelum.bagitau nak set mana satu,pastu mention discount code tu.murah giller kot.let say amik set RM70 ( 4 pax ) dapat discount 40%,korang bayaq RM42 jer.ibarat sorang makan RM10 jer.untung sangat.dah la sedap,portion pun ok ngam-ngam,tak lebih tak kurang.sesuai bawak family,kawan segala.


Ok,dah,g book cepat k.jangan lupa mention code " RMD2016" kalau tak,no discount.jangan pastu menyesal.



Ni address kedai :







Viet-Thai Canteen,
No 6, Block E, Jalan GC 4,
Glomac Cyberjaya, Cyber 12.



Tel : 03-8322 6986.


Selamat menyambut Ramadhan in advance :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...