LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Friday, March 25, 2016

company event -gambar dengan governor

As salam.


Salam jumaat.rasa macam baru keluaq gua.lama menyepi tak tau nak publish mana dulu.buat entry sekerat jer.ada entry japan tak habis lagi.tengok dekat draft,ooo pic belum transfer.patut la.wajib habiskan japan untuk kenangan sendiri.ramai jugak kengkawan yang mintak itinerary and siap ada yang ajak jumpa sebab mintak advise.boleh la bukak travel agensi nanti.ekekekeeke.maybe sebab kami pergi sendiri tak guna agen so ramai berminat.so,kalau nak mintak itinerary ,just let me know nanti i send kat e-mail.

Nak cerita ,haritu ada celebration untuk office yang i kerja sekarang ni.ofis ni dah officially dapat international organization status kat malaysia.so,ada la celebrate sikit.yang paling ditunggu adalah sebab tan sri zeti ,yes the best governor in the world ada as vip guest.

Dari awal majlis,i aim nak amik pic dengan dia jer.some more her term will be ended soon.kira macam ,this is the best time since this is our event.kalau event bnm tu,memang susah la nak amik pic.tan sri selalu jer attend the event macam raya celebration, cny,deepavali.semua i pegi and dia pun ada,tapi sebab protokol so tak boleh amik pic sama.

Time ni,masa tan sri masuk hall,hati dah dup dap dup dap gitew.aura dia kuat betul,hall tetiba senyap sunyi and semua fokus kat dia.i dah selamba masa ni,ajak my colleague pergi greet her.dapat salam jadi la.hehe.





Tersengih u olls.dapat salam pastu tak tau nak cakap apa.tan sri pulak senyum jer dia.dah tak ingat apa aku merepek kat situ,dia angguk-angguk jer.masa ni takleh nak amik pic sesama,so mujur ada colleague ambikkan.dapat la kandid nampak macam tengah bersembang sakan la padahal........




During her speech and her last word to us.lepas ni,new governor akan ambil alih.how i wish she will continue her term.orang-orang bnm pun ramai nak dia.i teringat ada this one governor from one counrty ( dah tak ingat sapa ) ,masa tu kami ada event ,and that governor participate.he said,malaysia is so lucky to have zeti as our governor.she is the best among the governor in the world.

Dah habis speech semua and hand over the agreement with our ceo,dorang duduk semula kat kerusi.masa tu i dah macam cacing,hahaha,tak menyabaq nak amik pic.eh,bukan i sorang la,orang lain pun.tapi,the ceo keeps talking to her.macam tak boleh interrupt.but, finally we manage to get the pic with her.



The closest that we manage to take with her.auw,paling best dalam sejarah.bukan senang beb nak bergambar macam ni.she is very sporting.dah la lembut,sopan jer orang nya.




Us again,kali ni berdiri pulak.time ni i tengok ada few extrernal people dah usya-usya ,eleh nak join lettew.tapi depa segan kot sebab bukan event depa .ahaks.




Last but not least ,atas stage pulak.kecoh betul masa ni.haha.i, as usual amik spot yang best-best baru la nampak.duduk jer kat tangga ala-ala ayu gitu kan.dari jauh pun orang nampak sebab kaler tudung.hahahaha.





With the deputy .kalau ikut hierarki ,he should hold the position but anything can happen kat malaysia ni kan.maklum la................

Apa-apa pun,i must say,this is the sweetest moment in my life.to be pictured together with someone whom i admired.sebelum tan sri balik sempat salam lagi sekali and wish her good luck and all the best gitu.balik rumah senyum sampai telinga.pastu laju-laju update FB nak show off.riak sangat.hahaha.

xoxo.




3 comments:

Farra AM said...

amboi tu diaaaa.. part laju2 update FB tu tak tahaan! hahahha! mmg lain aura orang2 mcm zety tuh... aku tingat masa salam bini PM (masa tu PM Tun M), rasa best giler dah le time tu aku preggy lydia.. dia siap usap2 pewot aku... soft spoken very motherly... best!! so i feel u bila ko rasa best sgt tuh... ekekekekke cuma time tu aku lom join fb so terhindaar dari riak HAHAHAHAHAHHAHAHHAHA kosser sangat takkkk.. LOL

FadMN said...

hahahaha kau memang memahami diriku.rasa nya kalau aku dpt bergambo dgn tun hasmah ( jangan silap baca yer walaupun mah sama kat belakang ) pun mesti lompat bintang..ibarat jumpa retis fofuler gitu.tersengih macam kan dapat apa jer.hihihi.ni sambil type sambil sengih apakah :)

Ainul Mustafa said...

dia memang suka pakai baju kurung kan. kagum jgk dgn dia

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...