LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Friday, January 8, 2016

Dilwale, Ariani.

As salam.


Pagi tadi dengar kat hotfm, topik nya : Best ke Dilwale.mak aih,demam dilwale betul rakyat malaysia.ada baca sapa entah share kat FB, katanya SRK ni orang india and pakistan tak suke eh ? ke silap fakta.hehehee.
Whatever it is, i team SRK and kajol.oh ya,juga juhi chawla,comey jer dia kan,filem depa ni tengok banyak kali pun tak jemu.

So,melayan la pagi tadi dengar lagu-lagu dilwale.dah la,hari-hari kat opis pun asik dengar lagu "janam-janam" dan Gerua tu.korang kena tengok insta si fafau tu,konon dia pun ada lagu "jahanam" dengan ag.so funny la those two :).





Masa orang heboh nak tengok dilwale tu,i pun sama la dok sebut nak p jugak tengok.tapi,asik tangguh jer sebab i ingat kalau dapat download pun ok gak.lagipun i bukan la tahap crazy nak kena jugak tengok kat wayang.walaupun wayang sekangkang jer kot dari rumah.

Time i balik kampung,hasben ada la tanya,tak mau tengok dilwale ke.i kata,mungkin by the time kita balik semula key ell,dah habis kot.takper la,download sudah.sameee jer.gitu kata nya.
Then, hari sabtu lepas,kitaorang ikut hasben p kelas sebab start pukul 11 pagi.hantar projek paper je,sempat merayap kejap kat Ariani seksyen 7 tu,hasben wasap kata dah settle.

Eryna pulak,dia buat perangai dalam kedai.dia nampak jer sign Ariani tu,tak nak masuk.amboi,bukan main sekarang,dia nampak ja kedai mama,terus takmau.kalau nampak shopping mall suka dia sebab dia tau nanti boleh la cukai mama nak naik menan.geram punya pasal tak dapat tengok apa-apa kat kedai,so ajak balik rumah jer.kira nya after lunch tu,dah tak tau g mana,
Masa tu la baru teringat,eh kalau tengok dilwale best gak ni.check showtime,pukul 230 pm ada kat The Strand.i kan kontrak tetap ni,tengok wayang kat The Strand ajer,abis,tu yang paling dekat.

So, hasben antar kat depan mall,dia balik rumah ngan eryna.time tu dah nak dekat 230 pm.sampai sana,tengok full house.yang ada cuma 2 seat jer lagi,paling depan.hahahaha.jenguh la oiii.memula macam tak nak,tapi nak tunggu next show 530 pm,and tau dah,kalau tak tengok ni,memang malas nak datang semula,so ok la,beli jer la.
One thing yang syok kat Tgv ni, beli tiket harga RM10 jer.syarat nya guna kad maybank.takder extra charge.so,tak la rasa mahal giller kan.kalau hari khamis,dapat buy 1 free 1.tu yang suka mai sini tu.tak sure la Tgv lain sama ke tak.

Masuk jer,duduk memang sebelah i ada seat kosong.hahah.ada aku kisah walaupun tengok wayang sorang-sorang.ada kawan i kata,macam janggal pulak tengok sensorang.well, setelah 4 tahun,apa itu janggal.yang penting dapat tengok.kira it's me time la jugak ni.
Tak lama duduk,wayang start.ha,apa lagi terkagum-kagum tengok kajol yang makin hot & qu puteh.hehehe.
I bagi 10 bintang sebab pelakon yang best,muzik best giller and ada lawak bangang supaya haku tak stress.i ni tak boleh tengok cerita complicated sangat.mujur la jalan cerita simple takder part gaduh mak bapak lama sangat.sebab tu bagi extra credit tu.

Ada orang post kat twitter ke FB entah : moral of the story dilwale : laki boleh maafkan perempuan dalam masa sehari, tapi perempuan ambik masa 15 tahun 4 bulan 10 hari nak maafkan lelaki.hahahaha.bila tengok cerita baru faham >_<.

Dah habis dilwale,singgah Ariani sekali lagi.kan depa tengah sale masa tu.sebab nya nak beli lagi shawl yang cantik meletup tu.asal nya dok tengok si bella dally pelakon tu kan jadi duta ariani pakai.lawaaa sangat dia pakai sampai i terpengaruh ( padahal memang senang terpengaruh ).
Memang tak dinafikan shawl Ariani ni cantik dan eksklusif,susah nak jumpa orang lain pakai.kalau tak sale,memang buat nangis kot.sehelai RM150.tapi,sebab sale, dapat la RM150 for 2 pcs of shawl.
I beli 4 helai ,dapat la masuk contest lucky draw.tolong la menang ,boleh dapat voucher Ariani tu.uhuk uhuk..






Ni bella dally pakai....




Ni ina dally pakai ...+_+.

xoxo.




1 comment:

Wa said...

Waaa,,untungnya dapat beli 4 helai Ariani :) Sakanlah dia pakai tudung baru hihihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...