Thursday, October 15, 2015

Yong Pal

As salam.

Macam lost count pulak tak update blog.huhuhu.
Haritu memang busyy.ni baru boleh bernafas.gitu lah dia kalau rakyat marhaen membanting tulang.

Anyway, very short entry ,sebab i dah nak balik dah ni.
Heaven kan,sini flexi time.boleh masuk and balik ikut time kita.janji kerja siap.
Ingat nak singgah Guardian jap lagi beli wax.hahaha.bongok jer.

Just nak bagitau, i tengah kemaruk dram Yong Pal.dah lama giler tak layan cerita korea.
Last haritu cerita yang ada 'nama saya Rain" tu, title my Lovely Girl.
Tu pun ada skip-skip sebab cerita tu slow.memang jenis tak berapa suka kalau slow motion sangat.


Drama korea terbaik ,best yang i suka macam coffee prince ,My girl.itu i suka la.
Pastu, entah macam mana i boleh terjebak drama terbaru ni.
Tengok kat youtube jer.
Tajuk : Yong Pal.ada 18 episod.
Punya la tak leh sabar nak tau next entry ,back to back tengok sampai tamat sudah drama tu last week kot.perasaan dah habis tu sangat la lega.kalau tak mau meroyan sebab nak tau apa kesudahan.






Citer dia pasal seorang doktor yang buat house call dekat gangster sebab nak cari extra money bayar fee untuk adik dia yang sakit.end up ,dekat spital tu dia jumpa dengan anak orang kaya yang dipaksa koma dekat situ.


Tajuk citer memang tak best la,tapi tengok perghhh tak sabar nak habiskan every episod.i siap repeat tengok balik sebab tak puas tengok.
Dah la herion cun, hero hensem,lagiiii la best.
Heroin tu awek si Rain tu ok...kim tae hee.

Eh,g la tengok.
Jangan kata akak tak warning.




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...