LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Wednesday, September 30, 2015

Testing asus

As salam.

Blogging dari blog.That's explain la malam-malam tetiba update blog kan.
Dah lama nak try update dari phone,tapi tak terbuat.so malam ni,kita test tengok la how Asus do their job.hehe.

Btw,fon lama i,note 2 tu dah nazak sangat.dah la screen retak seribu,pastu asyik padam jeeee.agaknya,fon ni hayat 2 tahun je kot.last time pakai blackberry pun,hayat dia 2 tahun jer.

Puas survey fon,kali ni nak try Asus pulak.kita beli jenama murah dah ler.kang nanti beli mahai2 ,cukup dua tahun,nazak.



Gambaq pertama dalam album.awal pagi nak hantaq si kenteng g skool.selfie dulu la since fon ni siap ada 'selfie panorama'.

Well well,tak puas la blogging kt fon.nak kena bukak lappy jugak.ok lah,tak der apa nak bebel pun .saja mengarut di malam hari.off to lala land.

Xoxo.


1 comment:

nini said...

Kite ada asus...tp still bukak tru gugel....hahhaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...