Wednesday, September 9, 2015

Sugar belle lipstick

As salam.

Sapa dah beli sugar belle lipstick ?
Ala brand dari dua jenama besar tu- Bella Ammara and Sugarscarf = SugarBelle.
Sebagai peminat setia sugarscarf, i grabbed la jugak seketui.tambah terpengaruh sebab tengok owner bella yang lawaaa sesangat tu pakai lipstik tu cantik jer kaler dia.

Ada 5 colors, and i beli masa promo, RM45 sebatang.mahai sikit la dari NYX yang i suka tu.
Tapi,sebab NYX tu kejap-kejap asik tertanggal jer,so nak ler try sugarbelle ni pulak.support produk anak tempatan-walaupun rasa nya depa ada bagitau,it was produce in korea ( kalau silap,harap betulkan ).

Memula nak beli nude kisses & sugarpink..tapi,kita try satu dulu la.takmau tamak.
Semalam sampai,terus pakai tak sabar u olls.
Dia nyer packaging tu esklusif sangat.bangga juga dengan produk depa ni.



Currently using sugar pink.tak payah apply banyak.kaler dia dah cantik.
Lipstick ni jenis matte.tapi tak mengering.




Jangan cakap hakak tak payung...eiii annoyed jer dengan hakak tak payung tu kan.ehehehe.
Sapa nak ? meh sini beli dengan kita.ingat nak jadik agen jer lipstick ni.sebab dia best.



Wearing sugarscarf instant shawl : pastelina zest and lipstick : sugar pink by sugar belle.
Kipas berani mati sugarbelle.ehehehe.

xoxo.



4 comments:

Aishah Amin said...

nak beli jugak lah ;)
Aishah

FadMN said...

ye ye.sila beli ecah.hahahaha

aDuT said...

WA +60126594070. Sugarbelle Seremban

mizzura said...

wow..cantik..thanks review..lipstik nak habis, tgh mencari2 yang baru..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...