LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, September 15, 2015

opis bagi cuti :)

As salam.

Banyak la opis bagi cuti.hehehe.
Pagi tadi,hasben bagitau pasal sekolah di 5 negeri kena tutup hari ni.so,our concern is,taska cik eryna ni tutup jugak ke.i was thinking ,kalau la taska dia tutup,so,i hangkut jer bawak p opis.
Tapi,tu la,kalau nak bawak p opis,meaning,kena bawak dia balik rumah and mandi dulu.
Maklum la,dia kan mandi kat taska.

Hantar jugak la tadi as usual.so far kat tempat i ni still ok.maybe sebab pagi and hujan renyai semalam.i bet,kalau takder hujan lagi,mesti jerebu teruk balik petang ni.
Taska eryna ada jer buka.cuma takder aktiviti luar la.bebudak kena main kat dalam jer.time makan baru makan kat canteen luar tu,.still ok,sebab taska tu kiri kanan depan belakang memang bertutup jugak.so,tak risau sangat la.

On the way nak p opis,tetiba dapat call dari opis.kawan i bagitau,big boss dah antar e-mail bagitau,boleh work at home jer.
Happy la kejap,tapi,pastu baru teringat,lappy tinggal kat opis pulak.and esok cuti.since i dah nak masuk toll,teruskan ajer la.p opis,breakfast ,amik lappy ,pastu apa lagi,balik la.hehehehe.

So,now ,here I am,working from home.eryna tinggal kat taska since tak hazy sangat.ni pun kena kerja la.bukan boleh merayap pun,tadi kat nkve tu pun kena pasang lampu sebab tak clear.
Marilah berdoa supaya jerebu ni hilang and no more pollution.kesian kat paru-paru ni kan.






xoxo.


1 comment:

Zie Azi said...

best ye kalau opis bagi cuti kan.tapi jgn verangan school je yg cuti.hahah
haze haze go go away..anyway salam, blogwalking here

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...