LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, May 25, 2015

Rezeki dari berniaga online part time :)

As salam.


Selamat pagi Isnin.
Saja nak kongsi kegembiraan kat sini.
Alhamdulillah ,tahun ni i layak lagi dapat FREE vacation hasil bisnes shaklee online ni.hehehehe.
Walaupun i belum layak ke international trip  ( Umrah / Italy ) , tapi i dah cukup syukur sebab bukan senang jugak i nak dapat FREE TRIPS ni.siap makan semua ditaja dekat hotel.and buat dekat different hotel lagi.

Macam untuk penginapan , akan stay dekat Palace of Golden Horses.lunch dekat tempat lain ,sebab ada tour kl tuk aktiviti hari Jumaat tu.dinner dekat hotel Grand Hyatt if am not mistaken.lepas tu esok nya , pun sama ,dinner will be tempat lain.siap dapat duit poket lagi.BEST :).




Tahun lepas pun i dapat gak .ni tahun kedua la i dapat reward setelah 2 tahun buat bisnes shaklee part time.how time flies kan.cepat jer dah masuk tahun kedua dah.i ingat lagi, yang buat i eager sangat nak buat bisnes ni ,sebab macam boring giller dok mengadap kerja opis.selain tu, banyak peluang yang tidak disangka jugak la dengan shaklee ni.rezeki eryna la jugak ,sebab i start amik shaklee pun sejak i pregnantkan dia ,pastu sebab nak fully bfeed ,alhamdulillah dapat la sampai umur 2 tahun ,baru i mix susu formula.kira perjalanan dengan shaklee ni agak sentimental la jugak.siapa sangka dari suka-suka ,boleh buahkan pendapatan tambahan pulak.gitew kan..panjang lebar dah macam nak promote jer ni.hahhahaha. ( well ,sapa nak join ,sila contact i ok ).

So , berbalik kepada shaklee conference ni ,tahun lepas , i dapat FREE stay dekat sunway resort hotel.bilik suite ok.boleh muat 6 orang kot dalam tu.betapa besarnya shaklee bagi tempat tidoq , dah la 2 orang jer setiap bilik.ala-ala hornymoon gitew.
Lepas tu , everytime balik bilik after activities ,mesti dapat goodies pack special.dalam tu ada macam-macam la ,dah macam welcome pack.

Bagus jugak dapat bercuti macam ni, ala-ala weekend gateway gitu.cuti sebelum berpuasa sebulan kan.btw , korang dah habis puasa ganti ke. i ada lagi 2 hari jer.insya allah nak settle kan by this week ,so that dapat rest kejap pastu berjimba pastu berpuasa,insya allah.
Alang-alang dah masuk bab puasa and shaklee ni ,nak habaq la, shaklee ada supplement khusus untuk kita yang nak berpuasa tu.jangan risau ,produk shaklee ni selamat , and green gitu.i pun dah prepare stock up segala vitamins untuk persediaan puasa.maklum la cuaca panas ni ,cepat jer kering tekak ,lepas tu rasa tak sihat la apa la.ha, kalau nak beli apa-apa tu, jangan lupa contact i olls ok..wasap boleh ,sms boleh ,email pun boleh..

019 4545 482
fadlina81@gmail.com


xoxo.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...