Tuesday, May 19, 2015

Hujan gini makan pisang goreng cheese pun sedap jugak :)

As salam.


Waktu hujan macam ni kalau dapat makan pisang goreng cheese pun sedap kan.hehehehe.




Pisang goreng cheese sedap bersari.sekumpulan adik-adik menjual di tepi jalan , sebelum masuk toll kota damansara.

I ni jenis tabiat, suka try and kalau sedap memang ku warkan.kalau tak sedap pun cakap jugak ,jangan p makan situ.hihihi..

By the way , ada la haritu i perasan , sekumpulan budak laki ni,tetiba bukak gerai pisang goreng cheese kat tepi jalan toll kd ni.macam i, masuk ja toll kd tu ,dekat traffic light tu kena u-turn baru la boleh p gerai tu.
Masa depa memula bukak tu kan, tak teringin nak singgah pun.sebab nya dah la signboard dia, bebudak tu recycle dari kertas pilihan raya ke apa ntah.pastu tulis ngan marker jer.dah macam apa tengok.seram pun ada gak nak beli.kihkih.

So, balik rumah, i komplen la dekat hasben.pasal budak muda berniaga tu bagus.tapi marketing strategy tak kena.bla bla komen..
Sebulan berlalu ( chewah... ) , tetiba i tengok depa macam dah ada banner baru.nampak menyerlah jer.teringin la nak singgah.tapi i kena terus straight je sebab nak kena fetch eryna dulu kat taska.takut lambat.
Then , balik taska i sanggup pusing balik semata-mata nak singgah.mujur la adik tu datang kat keta,kira order drive thru gitu.

Macam pisang cheese & choc ni harga RM6.
Sedap..panas, rangup,garing,manis.cheese & choc tak kedekut.
I berebut-rebut ngan eryna.hahahahha.
Dah la time tu hujan,memang keboloq lain macam la.

Pastu ,yang best tu,adik tu hulur bisnes kad .siap boleh delivery kat rumah.tak sure la pulak berapa charge delivery atau ada minimum order ke tidak.bagus la kan.makin hebat marketing.ni g kelas azizan osman ke apa ni.hehehehe.

I recommend la datang beli kat sini.for me, quite ok la sebab pisang tu pun tak la halus cinonet macam i pernah beli dekat satu tempat ni.hanya femes sebab artis promote jer la.baik beli kat adik ni.siap boleh drive thru.

Oklah, nak balik pastu nak singgah beli pisang goreng cheese & choc yang sedap.

xoxo.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...