Thursday, May 21, 2015

Drama terbaru tv3 ni macam best jugak



As salam.

Sapa dah addicted dengan cerita terbaru tv 3 ni. Dia..isteri luar biasa ?? eh ..itu ke tajuk entah. Actually ,i tak berapa layan drama time maghrib ni .sebab selain melalaikan ( LOLsss ) , ada orang tu nak tengok mickey mouse club house.itu jer la timing nya.
Lepas tu ,dah lama kot rasa tv3 ni takdak cerita menarik.haritu ada jugak la layan cerita zahira.yang zara zya berlakon dengan adi putra tu..gigih ok tengok kat tonton.my.
Tapi, memang best la.suka lakonan neutral zara zya tu.

Lagi satu ,awat entah ,sejak dua menjak ni ,kalau tajuk mesti kalau tak suami..ada isteri.suami ku ustaz , isteri separuh masa la.apa lagi entah.motif ???

Drama pukul 7 pm ni ,kira yang last tengok ,rindu awak 200%....pun layan kat tonton.setelah ramai kat best.tapi ,i rasa cerita tu best part bergaduh jer.hahaha.bila depa dah start berbaik ,pastu tetiba konflik perebutan si zul ariffin tu ,terus tengok skip-skip jer.i malas nak semak kepala cerita-cerita yang complicated ni. :D

So, yang drama terbaru ni ,entah kenapa boleh tertengok.eh ,not bad jugak.macam suka pulak tengok si Kam tu ( keith foo dah tak jadik abang sado dah ) ..hidup pulak watak dia bawak tu.hihi..
Pastu , i rasa jalan cerita dia logik la jugak sikit-sikit.so far , i rasa boleh layan la.
Hopefully , drama ni tak mengecewakan,sebab selalu nya, drama melayu ni kan anti-klimaks.dah best dah ni ,tetiba mula la masuk babak mengarut ,siap bomoh bagai.
Kalau ada gitu ,memang ku reject terus.ish ,tadi kata lalai kan. T____T.





Yang tak sempat tengok tu ,boleh la record jer atau tengok kat tonton.
So, takder alasan la nak maghrib pukul 8 pm,.
Eh ,si pelakon lelaki tu, bukan ke sedara kak pilla..alah ,blogger the kasih tu.rasa-rasa macam pernah jer kak pilla cerita kat blog dia kan.ke bukan..hehehehe.

p/s : lepas ni nak tulis novel la pulak.sekarang kan trend, cerita novel jer terus jadik drama.sebab tu kekadang macam tak logik sangat.imaginasi tinggi sangat. T_____T.

xoxo.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...