Friday, May 15, 2015

Nak let go : Beg diaper storksak olivia

As salam.

Update : SOLD OUT.thanks buyer.

Haritu bukan main meroyan nak diapers bag.lepas tu mula la gelisah sebab tak guna pun.
I beli storksak ni masa bulan Feb haritu.lepas tu boleh kira la berapa kali i guna.
Takder reason apa pun.sebab nya i ni end up akan bawak beg yang sama.iaitu beg p opis yang tu, beg nak kuar jalan pun yang tu.semua sumbat situ.kes malas nak tukar-tukar henbag la ni.



Condition diaper bag ni still ok.i can rate 7/10.sebab jaranggg guna.macam less than 10 times kot.
Actually macam sayang pulak nak let go.tapi i sekarang tengah dalam fasa nak let go semua barang.tapi yang molek-molek lagi la.tak sanggup la nak lelong kalau sendu barang-barang tu.



By the way , as I told , storksak ni jenama diaper bag yang very well known and design yang stylo.kalau goggle pun banyak yang mesti setuju beg dia tak macam normal diaper bag.boleh gak bawak gitu g jenjalan and sangat spacious.boleh sumbat memacam.and yang penting ada banyakkkk giler insert.

Sekali sumbat barang boleh sampai 10 diapers , 3 helai persalinan baju ,wet tissue segala, charger ,wallet ke ,telekung and segala mak nenek.yang best poket depan tu kiri kanan ( nampak zip kat depan tu kan,so boleh bukak tutup and letak barang lagi ). Lepas tu boleh letak susu botol dalam 2 ,3 botol.nak bawak thermos  ? no hal ,ada thermos nyer sarung tu ,so tak la kita kena air panas pulak.

Includes masa purchase tu ada diaper mat yang besar .budak 3 tahun pun muat takder lebihan.mak-mak wajib ada diaper changing mat ni.i dah biasa ,kalau g mana-mana baby room nak tukar ,eh mesti nak lapik kita punya.we dunno baby sebelum tu mak dia tu hygenic ke tak.i saw few times mak-mak ni main selamba gitu jer salin anak.ada yang jenis tak basuh dengan air pun.ish, tak bersih weh.pastu kotor abis tempat tu.that's why i prefer berlapik kita punya.buat nya budak tu baru baik dari demam ke apa ke , takder la berjangkit.blame the parents not the babies.




Well ,lagi best tu, bag ni jenis Olivia kaler hitam.warna paling selamat.seriously weh memang tak nampak diapers bag.kalau hari biasa tak bawak barang anak ,boleh la bawak g jenjalan.yang penting lightweight.bawak barang banyak pun tak berat.dah serupa poket doraemon semua barang sumbat dalam tu khen.
Tu siap bergaya bawak p opis.ni time interview haritu ,siap sumbat file A4 dalam tu tak mau orang notice datang interview.hehehehe.

I nak let go RM 300 with postage.only INTERESTED buyer ok.and this one of course ORIGINAL.i tak beli tiruan ni sebab memang tau ,kalau beli original ni tetap laku kalau kita jaga elok-elok.lagipun i rasa storksak ni susah kot nak jumpa yang tiruan.
Harga asal ,kalau korang check dekat online seller ada yang jual range starts from RM600 -RM700 with postage.

So,kalau korang bijak pandai nak nego ,u can try me.mana tau i olls tengah baik hati masa tu :).
Yang minat jer.nak pic ke apa ke nanti i snap bagi.boleh jugak kalau nak mintak e-mail.
COD hanya di area bank negara and kawasan rumah i , di damansara.

Happy weekend.
Xoxo.




1 comment:

kambenggurun sahara said...

Dear, ada lagi tak? Leave me ur num. nnt i cntc. Or u boleh wasap i at 013-3107764. Tqqqqq. Mmg tgh usha olivia ni. Malas nk beli kat UK. Ada shipping cost lagi. Huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...