LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, April 13, 2015

Bocor lagi :(

As salam.


Pagi tadi masa tengah nak brekfes, tengah dok usya-usya makanan, nampak this toddler baya eryna dengan mak dia tengah nak beli makanan.kat opis ni ,ada taska khas untuk anak-anak staff.belum rezeki eryna nak masuk skool kat sini.taska ni khas untuk baby until 6 years. 
Untuk pre-skool tu , i was told ,taska ni guna silibus yang singapore punya which is sama standard macam q-dees, smart reader and lain-lain pre-skool yang femes amos tu..
I was thinking to send eryna nanti bila masuk 5 years.


Comel jer tengok adik tu dengan baju sekolah pastu sarapan dengan mak dia sesama.dah la rambut curl lebih kurang jer.terus rindu gila dengan anak kat taska sana.huhuhuhu.....
Kalau eryna skool kat sini ,dapat la kita brekfes sesama.lunch kang boleh la mama jenguk.
Pagi tadi, tetiba dia nak naik keta kecik mama tu.
Jadi, mama buat reverse phycology , ok tukar kereta , tapi still abah hantar..hehehehehhe...sebab, mama tak boleh nak antar, nanti sampai lambat and tak boleh la nak chow awal....memang dah deal ,abah hantar, mama amik... hari ni mama bawak keta besar sikit la dari kelisa yang comel tu datang opis.
Bukan apa, kalau keta kecik senang nak menyelit... :)
Mujur la jalan ok..jem tu tak boleh nak elak , tapi i still managed to reach on time....


Dah la pagi tadi, boleh pulak bocor tilam lagi..huhu..salah mama la ni, tak tukar pampers.selalu ,malam tukar pakai nite pampers , semalam luperrrrrr.dah la dia jenis minum susu waktu malam 2 kali.mau tak hujan memalam..lepas ni ingat nak g beli tikar getah ja la.penat la nak kena basuh.dah la tilam jenis berat , nak angkat jemur memang tak la...spray febreze jer la nak bagi hilang bau.adoooiyaiiiii...


Ada petua dak anak tak bangun malam nak minum susu.hahaha.camno la nak diapers free kalau cenggini kan.asyik bocor jer.pening mak kau ni.
Tadi , cerita bukan main rindu ,ni tetiba macam geram pulak teringat bab kencing tilam pagi tadi,hihihi...





Goggle taksat , boleh pulak jumpa ni.nak beli la.tapi ,ni kira camna.macam sheet protector ke camna.i doubt kalau guna getah tu dia nak tidoq atas tu ,sebab getah kan bila dia pusing-pusing , dia tau berlapik , dia tak mau.demand sangat.dah la paksa tidur katil sendiri tak mau.



Apa-apa pun , semoga anak mama seronok la duk taska.walaupun asyik demam ,batuk ,flue tiap bulan. T_________T.


xoxo.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...