Friday, February 13, 2015

JOHO

As salam.

Lama nya tak menulis.banyak sangat nak tulis dah tak tau nak start yang mana dulu :D.
Btw , haritu kan cuti wilayah bersambung dengan thaipusam.so, finally ,planned nak p JOHO tercapai.yang penting tu nak p Legoland & hello kitty segala mak nenek tu pun dah settle.lepas ni tunggu lagi 5 tahun baru p balik.hihihihi.

Ok, yang nak baca bab Legoland boleh baca kat link di bawah,di blog lagi satu.macam malas pulak nak tepek semua sini.ada cukup lengkap info.hope will helps.

PART 1 : LEGOLAND 

PART 2 : HELLO KITTY ,LITTLE BIG CLUB & LAT'S PLACE . 




Seronok nya kalau dapat holiday lagi.lepas ni nak masuk kerja balik , ish bila nak cuti lagi kan.dalam negara pun ok what.walaupun cuaca panas tapi still best nak g jenjalan .especially bila orang tak ramai sebab bukan cuti sekolah.



Hotel traders yang sangat best.baik dari segi bilik ,servis  ,breakfast semua best.:).


Mood nak menulis agak ke laut.tambahan pulak harini adalah hari pengkebumian Tuan Guru Nik Aziz.semoga arwah di tempatkan di kalangan mereka yang beriman.tengok berpuluh2 ribu lautan manusia membanjiri rumah arwah hinggalah ke saat pengkebumian , buat diri ini terifkir bagaimana pula bila tiba saat kita nanti.semoga kita semua di pelihara & berada di bawah rahmat Allah.

Salam jumaat and selamat bercuti.
Seronok nak balik kg ahad ni ( lusa ).kiasu kalah orang nak sambut CNY.  :)


1 comment:

wa said...

Wa dah 15 tahun tak ke Johor sejak abis belajar dulu...macam best jugak bawak anak2 ke sana ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...