LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, January 12, 2015

sugarscarf

As salam.

Tadek apa nak update sangat pun.harini terlebih rajin , saja tukaq blog new layout.dah bertahun asyik sama jer.ok ke tidok.yang penting senang nak baca.i olls ni suka jer baca balik entry lama.kenangan tu.bila baca balik ayat waktu dulu2 kadang nak tergelak pun ada jugak .and of cos kenangan  masa p holiday , pahit manis semua.maklum la nak bercuti lagi belum ada plan.yang dekat insya allah soon ada plan nak p somewhere ujung bulan ni.semoga dipermudahkan..padahal dekat jer pun.

Dalam takdek cerita panjang pulak intro.nak cerita pasal madison sugarscarf .haritu kan dorang ada produce lagi new colour.and terjebak lagi buat sekelian kali.suka tu sebab instant.dalam masa berapa saat settle.



New colour.ash brown.
yang bawah ni berry purple.
Dok usha mustard tak dapat2.memang hot selling item tu.jadi , solution nya , beli inner kaler mustard, lepas tu pakai jer dengan shawl kaler sama.done.

Batch first haritu ada 5 kaler kot.tapi beli dua cukup lah.rabak poket beli semua.sehelai pun dah rm79.
Yang baru ni lagi best sebab inner dia betul2 ngam ho.pastu lebar.kain dia, quality wise lagi cantik dari dulu.



Yang ni madison sofia.inner dia satin.ada lagi satu kaler pink belacan.memang dah jadik belacan la asyik pakai jer.hihihi.rm89 maybe sebab satin kot inner dia.

Overall, takder la banyak.rasa nya ada la dalam berapa belas helai jer ntah.tak la macam certain yang setiap collections ada.every color plak tu.buntang mata i olls.berapa ribu la depa spend kan.tapi, i can say, berbaloi beli madison ni.so far tak pernah try lagi branf lain yang jenis instant ni.maybe sebab dah terbiasa dengan sugarscarf .

I ada jugak beli tudung awning ss.time tudung awning tengah hot kan.and few shawls.kiranya , ss ni antara yang i trusted brand la.entah la, maybe sebab kain dia kualiti & sedap pakai kot.

Ok, itu jer la.boring kan.hehehehe.


5 comments:

wa said...

Colour ash brown tu lawa la....sesuai dengan sipemakainya..sweet jer...:)

tenku butang said...

Haii.. Cakk.. Done Follow sini no.19
Salam kenalan.. Sudilah kiranya follow me back,
boleh kita saling kunjung mengunjung pasni..

Official Blog :
http://tengkubutang.blogspot.com/

Catlover Blog :
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

miera mastura said...

sis u nk ltgo x lusty red sofia tu or any madison yg lain xksh preluv pun.. puas dh i cr huuuu wasap la kite ye 0123670300

FadMN said...

miera mastura : alamak, tak sanggup u nak let go.kusam tahap nak hancur dah u.kalau i tak nak pakai,nanti i roger u,kasik free jer.u bayar postage.for now belum lagi la nak let go,kena korek tabung ayam beli tudung baru dulu.hehehehe

lady wa : a'ah yang kelabu tu sweet je kaler dia :)

Diana Rizal said...

Nak lusty red tu plz what app 01121880082

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...