LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, January 26, 2015

sogo

As salam.

Harini besday en hasben yang ke 36.dah tua dah.haha.so , harini dia cuti.motif nya nak ajak celebrate la.so, awal pagi harini dah kuaq brekpes.feeling cam kerja sendiri la pulak khen.masa kt mekdi tu,eryna seronok betul sebab ada kawan main kat playground mekdi tu.sambil makan sambil main.budak tu nama rayyan.friendly mcm eryna jugak.happy pulak tengok depa.

So,lepas brekpes,terus ke sogo.tak pasti apa motif.kata nya nak beli barang.i mmg malas sket la sogo especially weekend.mmg tak pergi la.orang ramai tu satu hal.sesak rasa.and dengan keadaan eryna yang suka lari sana sini tu, ish mmg mengundang risau jer la.nak-nak bila selalu baca berita pasal kes budak hilang la apa la.paranoid la sikit tapi what to do.i am an asian mom rite.normal la.hehehe.



And boleh tak , punya la selalu p sogo tu, tak tau pulak ada tempat main utk budak2 ni.tapi konsep dia, budak 4 tahun ke atas boleh duduk main kat sini ,parents g shopping.below that kena ada guardian la.i suka la sebab mmg takdak nak beli barang & knowing my hasben yang jenis kalau beli barang tu punya lama, so baik i datang lepak sini.dapat free wifi, terus update blog.

Playground ni kat atas sekali.sejam rm6.kalau ada kad sogo,free for the 1st hour.ada few sections.ok la sekali sekala.sebab tempat nursing kat atas tu,dulu ada tempat kanak2 , skang dah tutup.tinggal nursing room jer.




Banyak la jugak toys & reading materials kat sini.setakat 2,3 jam insya allah budak2 boleh kot bertahan.

Pekerja kat sini dia tolong tengokkan & nanti kalau bebudak ni gaduh2 ke , kang depa tegur2 la.gitu.mcm sekolah.ingatkan kot ada playskool sini.tanya one of the staff, dia cakap, dorang ada jugak buat aktiviti cuti sekolah tapi dalam seminggu mcm tu jer.






Bilik tv pun ada siap boleh baring.ada tu budak dua orang tu.sorang tu black ( kang i cakap n**ro mcm sensitif pulak & sorang tu philippine, so depa speaking jer.yang tak tahan tu,eryna sama menyibuk macam kan dia pandai speaking.hahaha.

Eksyen sangat nak kawan orang besaq.ada budak baya dia, tak nak pulak dia layan.sejam jugak la kat sini,and mujur la free kan..lepas tu dah settle semua , balik.lepas ni nak belanja besday boy pulak.tak pikiaq lagi kt mana.keluaq time orang balik opis ni,harapnya tak jem la.

oh, sempena besday, sogo bagi free parking & vouchers.pastu dapat la bag yang ala2 guni kitar semula tu.jadik la dak.haha.

Happy besday my moncets !!!!!.
Semoga terus jadi hasben & abah terbaik buat kami : )


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...