LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, January 27, 2015

sakae sushi.

As salam.

Sambungan besday semalam.lepas pikiaq nak makan apa,decide sakae sushi jer.kami mmg suka sushi.selalu makan kat sushi king kat area rumah ja.tak payah queue lama sebab orang tak ramai.kali ni cuba sakae sushi tengok best ke tidak.

Mujur la semalam tak hujan,jadi key ell tak jem teruk.keluar sogo dah pukul 615.cuak jugak.tengah2 key ell tu.carik pasal nama nya tu.alhamdullilah , 645 dah sampai area kota damansara sudah.tersilap jalan ikut nkve , patut ikut jalan lain.

Solat maghrib dulu baru makan.elok2 jer sampai ikano dah nak azan.kitaorg suka park kat ikea ikano.jalan jer la ke arah curve.



Budak ni dah tak menyabar nak makan.so amik jer dulu kat kaunter.habis la 2 ketui.lagi 2 dia main2 pulak.tapi happy sebab tengok makin bertambah selera makan.kalau buah tu sehari bagi berkali kali pun takpa.she loves fruits very very much.alhamdullilah .



Encik suami .jarang update pasal dia sebab simply this blog is mine.hahaha.tengok tajuk la.eryna punya kan blog ni.hihi.anyway, alhamdullilah for everything that Allah granted for me & for the family.to have u as husband & father to eryna ( many more to come....) ,such a wonderful thing ,for us to enjoy & embrace it.tetiba nak speaking lolssss.rasa funneh nak jiwang karats.




Order guna i pad.mujur bijak tak panggil waiter nak order.cepat & pantas.and mujur jugak eryna behave tak main i pad ni.



Green tea hanya bila makan sushi.waktu lain rasa cam tak best ja nak minum.



Mine.udon suop.sebab tengah flue & batuk.rasa ok2 jer.pilih ni sebab dapat fried tempura sekali.so alang2 pilih ni jer.harga 18.90.




As usual, besday boy punya.salmon is a must.boleh tahan sedap.harga rm23.90.

Ada order salmon skin gak.masinnnn.hmmm.overall food kat sini so so ja.maybe sebab selalu makan sushi king,rasa sana lagi sedap kot.and murah la sikit.hahhahahaha.



Peghak sikit ingatkan nak kena panggil waiter mintak hot water .sebab dia bagi cup & tea ja.rupanya ayaq panas tu attach dengan table.hahaha.pastu tekan2 tak boleh.rupanya kena naikkan tinggi sikit & tekan dia.baru la kuaq.tu pun ala2 manja ja flow dia.lagipun panas kan.kena careful.

Lepas makan,jalan2 kejap kat curve.situ kan malam2 lawa ja.masuk e curve jap.besday boy nak beli selipar.since i skang tak keja , so hadiah besday kena postpone.hahaha.semalam beli bayaq sendiri.kalau beli selipar 10 hengget boleh la nak belanja.ni cap skechers.tak dapek la..belanja sushi sudehhh.

Semoga rumah tangga kita kekal sampai  jannah.panjang umur, murah rezeki.dapat bonus banyak2 boleh belanja we olls jalan2.nanti la saya belanja hadiah ok :).



1 comment:

CikSiti said...

happy bday! td baru makan sushi king heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...