LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, January 20, 2015

nasi lemak best , baju & kasut best :)

As salam.

Hari apa ntah ,bangun pagi terus nak makan nasik lemak.maklum la dulu masa kerja key ell, nasi lemak kat depan kelumpuk teratai au3 tu paling tersedap.boleh dikatakan seminggu 3 kali makan.lagi 2 hari selalu beli kuih muih.kat situ ada 3 gerai waktu pagi.nasi lemak best tu betul2 depan flat polis tu.kalau kuih prefer beli gerai sebelah.akak tu jual 3 singgit.mana nak jumpa donut & berger malaysia ( yang ada sambal bilis ) yang sedap harga cenggitu kan.


Yang ni bukan nasi lemak gerai tu.dok carik nasi lemak area kd ni yang best mcm tak jumpa.so end up pergi jer la village park kat uptown ni.sini kalau weekend toksah harap la nak dapat tempat duduk cepat.since pergi weekdays, senang ja.tu pun ramai jugak orang.

Specialty nya ayam goreng  tu.nasi pun ok.sambal ok.tapi di hati tetap rindu nasi lemak au3.nak kena singgah jugak la sana.tapi tu la,rajin sangat la nak harung jm pepagi semata nak makan nasik lemak tu.



Kat budak ni amik nasik lemak biasa.price utk sepinggan nasik lemak ayam tu rm9.teh ais dia best jugak. :).

Ok la lepas la buat mengidam.oh tak,belum pregnant yer.mengidam lemak jer tu.



Lepas tu nak bagitau haritu p hidy collections sebelah sugarscarf kt wangsa melawati.asalnya nak beli kasut.sekali biasa la terjebak pulak dengan yang lain.

Haritu ada few femes blogger mcm filla, namee & kak elly yang shout out pasal hidy sale ni.actually , i dah lama tau hidy ni sebab few times p ss mesti park area2 situ.dah kata sebelah2.cuma haritu macam mahai la kurti ni.kali ni tgh sale ,so meh la beli.



Beli crochet  espadrilles ni.selesa betul.lagi satu kasut flat yang untuk kerja tu.harga rm50.

Sebab haritu join fokoburo ke apa ke benda nama tu, so dalam beg tu ada 2 barang harga rm80 tapi worth rm150 kot.so untung la ,dapat baju hijau kat atas tu and kasut seketui.rm80 jer weh..tapi dengan syarat , kita tak tau barang apa dalam tu.kena pilih ja.kalau tak muat size boleh tukar.


Staff hidy tu baik gilllerrr la.dah la i lama kat situ.eryna plak buat aktiviti susun kasut.adui, mujur la staff tu sudi layan.malu mak weh.




Kurti hijau tu pakai semalam jumpa kengkawan.tak nampak la sebab duduk kan.hahaha.tapi nak cakap la,walaupun dalam gelap , nampak kan warna hijau tu.mmg rich & menyerlah kaler dia.i is sukaaaa.

Ok.itu jer update zaman bila ntah. :).



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...