LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Wednesday, January 7, 2015

Berurut

As salam.

Dah lama tak mengurut.last rasa nya tahun lepas kot.kat spa area wangsa maju.kebetulan lalu ,tengok harga tak mahal sangat , terus singgah . Rasanya dalam rm50 ,sejam lebih.best.



Last few nights tetiba rasa macam silap urat.sakit la pulak.rasa lemau ja badan ni.memang nak kena urut kasik keluar angin segala.jangan ingat kentut tu urat tak kembang.maklum la makan pun main bedal jer.

Since tak mau susah payah keluar dengan nak bawak budak ni,so call jer la tukang urut.sekarang kan banyak jer servis urut datang rumah ni.memula call bbc ( beauty bless confinement ) , owner nya nama siti aishah.ada follow fb page dia & ramai kata bagus.tapi dorang tak available cepat.i olls kalau boleh nak secepat mungkin .

Teringat kakak urut yang dulu pernah la tanya masa bersalin eryna.tapi tak jadik ambik sebab bersalin kat kg.ambik makcik kt kg ja.best jugak cik yah tu buat.amik pembuka & penutup pantang.

Mujur kak suzi free.so pagi tadi dia datang urutkan.siap sengkak ( naikkan rahim ) sekali.bukan la maksud rahim jatuh,tapi sengkak nak bagi duduk elok.sbb dia kata bila kita asyik buat kerja berat , lama-lama rahim kembang.sedap betul dia urut.memang berangin badan ni.yang lawak tu,aku yang angin , akak tu yang sendawa.kui...kui..

Urut ni elok buat sebulan sekali.tak sempat p spa , panggil datang rumah.tapi takder la mandi ke scrub bagai.yang tu takder la.insya allah lepas ni nak panggil lagi.weekend pun kak suzi buat.


Untuk supplement , i ambik advance joint ni & ostematrix   ( kalsium ).jangan ingat orang tua ja sakit sendi ,kita pun kena jaga dari awal.takler asyik lesu.gitew...

Ok,ni no kak suzi 0163965821.dia kaver banyak jugak kawasan.wasap jer ok.
Kalau nak shaklee , contact i olls ok .jangan p tanya kak suzi pulak.dia urut jer.eheks.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...