LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Wednesday, December 10, 2014

kat mana nak derma baju ?

As salam.

Pagi tadi ada budak tu kencing sampai bocor teruih.aduh ,pepagi  lagi  dah bikin stress.mujur la takder benda nak kena kejar.so harini awal pagi si budak kenteng ni dah mandi & mama pun terus la buat laundry awal pagi.ni mesti kes tidoq awai semalam lepas tu mintak susu sampai dua kali.mana tak bocor.huhuhu.


Ni dia suspek kejadian.harini pakai baju n nyet nyet katanya.kuat betul minum susu sekarang.eryna minum dutch lady kaler choc jer.bila kat luar bagi susu kotak jer.ada gambar mickey tu.kuasa sangat nk angkut botol susu segala.


Pastu sambung main lego.so far masih terjaga elok.dah sound awal2 kalau rosak no more lego.maklum la mainan lain tu sampai dah tak nampak rupa dah.


Okey,back to tajuk asal.nak derma baju ni.anyone knows kat mana boleh derma tak.dulu,kat jasko setiawangsa pernah ada box untuk donate barang2.lepas tu tengok dah takdek.agaknya ramai yang donate barang yang memang betul2 terpakai kot.
Jangan la gitu kan.kalau dah rosak tu bukan derma nama nya.

Well,baju2 ni semua elok lagi.ada t-shirt ,baju kurung ,skirts ,pants .ada yang dah tak muat.ada yang masih muat tapi sebab lama tak pakai ,and nak clearkan wardrobe,so nak bagi jugak ler.

Ni baru half.ada lagi belum lipat.baju2 ni bukan jenama mahal yer.biasa2 jer.ada beli kat shopping online.ada kat mall biasa.i can shop everywhere as long cantik.
paling jenama yang org kenal sangat pun rasanya pop look la.yang pasti semua masih elok.so ,kalau ada tau kat mana please let me know ya.


And cam biasa nak promo shaklee.ada tawaran tergempar.sila baca & please make order last 31 Dec 2014.

Ok bye.nak bawak si kenteng g playground.  

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...