Wednesday, December 24, 2014

Family day , kelab komuniti cyberjaya

As salam.

Weekend haritu p family day opis hasben.dekat ja.kat kelab komuniti cyberjaya.tahun lepas dorang buat kat tambun.ntah kenapa kami tak join ntah.
This time ikut jer lah.bukan jauh sangat pun.

Kelab komuniti tu besar jugak.ada paintball,go kart ,dewan pun luas.tak sempat nak explore pun panas.since bawak anak2 kan ,so games pun banyak utk bebudak jer.main kat dalam dewan.kat padang tu ada gak sukaneka.


Senamrobik dulu.time ni eryna tengah charge lagi.moody sikit kena mangkit awai kot.nak berdokong ja.
Breakfast depa cater dengan kelab tu.sedap jugak.ada bihun ,mee & teh tarik.lepas perasmian baru start main.


Join sukaneka.tapi kalah.hahaha.dapat pen 2 batang.actually eryna dok aim frozen tu.takpa ,satgi kita main yang lain pulak bagi menang ok *kiasu mode*


Lukis butterfly.memula nak lukis kat pipi,tapi budak tu tengok eryna dok usha dia semacam jer ,so dia kata.kak,lukis kat tangan jer la yerk.bila lukis kat tangan dia nampak objek.kalau kat pipi mau dia sekeh budak tu. :D.


Games mudah2.saja bagi budak2 suka.dapat banyak toys tuk kids.ada frozen & mickey.suka la dia.jimat dah tak yah beli mainan.hihi.


Main bubbles.meloncat-loncat jer la.mood sudah mari.berpeluh2 masyam.dah la pagi tak mandi.tukaq pampers & baju ja.


Makan eksrem paddle pop.macam dah lama kot tak makan jenama ni.


Sementara tunggu lunch.dah abis main semua games dah.dah tahap letih dah budak ni.abis ,meloncat tak ingat kerja dia.
Lepak dalam keta sebab kat dewan tu membahang.nak ekon nak ekon.hasben time ni p main paintball & go kart.


Tak sampai 5 minit terus fengsan la itu budak.dalam 30 mins gak la,pastu asben dah settle main, nak p lunch pulak.


Budak happy dapat tidoq .asyik cakap nak 'ashik..nak ashik' tapi tak sentuh pun nasik.makan kuih & buah jer.

Ada macam2  buffet.best.sedap.banyak pilihan.dewan makan tu dalam ni jugak.caterer kat situ jugak.


Nasi mandy.banyak sangat semua amik.tamak.mujuq abis.mihmihmih.


Ni paling win.grill lamb.ambik la banyak mana.sedap....grrrr...




Dah habis makan jom balik.dapat lucky draw ni.blender .uhuks.awat la tak dapat yang takdak lagi.microwave ka.apa ka.hehehehe . 

Overall ,kelab komuniti ni best.

4 comments:

tiga lalat said...

Salam. Hee seronok family day.

wa said...

Wahh happeningnya....plus...makanan pun semuanya sedap2 he he he

FadlinaMokhtar said...

Sekali sekala kan syok

FadlinaMokhtar said...

Suka bab makan ja.memang sedap.hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...