LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Friday, November 7, 2014

persediaan anti-aging / awet muda :D

As salam.

I ni kan jenis la tukar pakai skincare.kejap jenama tu kejap ini.rasa nya semua orang pun gitu kan.ke i sorang jer sebab tak jumpa yang serasi ke apa tak tau la.tapi i rasa sebab i jenis cepat jemu.i dah try macam2 jugak skincare ni be it yang kat kaunter ,yang local ke semua la.tapi tak pernah pun stick lelama.bila dah abis mula la dok pikiaq nak tukar jenama apa.

Tapi,supplement tak pulak i tukar brand.so far dah hampir 3 tahun i stick dengan shaklee.ok lah mcm nak promote pulak,tapi i cakap kira as a user la.sebab semua vitamin dia sangat2 bagus.so i mmg tak amik yang lain dah.


Jangan nak terperanjat sangat la tengok muka i gini.tu projek semalam i buat masker vivix.kaler merah sebab vivix tu kan dari anggur muskat.dah la sedap ,boleh pulak buat masker.i geram sebab blackhead tu nampak ,tapi takleh nak picit keluar.memang patut buang jer.nak p facial ntah bila .

2 jam letak vivix ,elok basuh ,nah semua blackhead timbul macam serah diri mintak di picit.seronok betui i.haha.giller kan.i picit easily guna alat tu pastu cuci muka.lega bangun pagi muka rasa fresh.

Oh i amik vivix ni sebab anti-oksida tinggi.repair skin dari dalam & radikal bebas.bagus untuk cegah kanser.yang penting   awet muda gitew.


Ni muka i kalau hari nak period tu.mesti naik jugak kat situ.pastu nanti hilang.itu i tak risau sangat.yang nyampah tu bila open pores la.tu la dulu gatal guna nv la,olynn la.tak serasi terus la night mare until i.

so i pun goggle la camner nak kecikkan pores  ni.lepas tu ada la kata nya umur 30 ke atas dah elok sangat guna serum.in fact before that.dulu i pernah la beli sk2 miracle essence tu.beli trial rm199 kot ada 3 benda.pun tak habis guna.



And hasil survey semua,ramai cakap estee lauder advance night repair tu sangat2 bagus.memang majoriti vote avr tu.sampai tengah malam i ngadap forum pasal nak kecikkan pores.kahkahkah.

Ok.dah terpengaruh so i beli la dekat bestbuyworld.com ni.pun i tgk dapat vote tertinggi.terus la semangat .aduh dasar betul la.i syak ni sample je.mmg boleh dapat kat kaunter.so jangan risau barang   nyer ori.so i beli yang 7 ml harga rm38.


I ingatkan  lambat lagi sampai.tetiba despatch kol cakap nak antar barang.mungkin opis dekat sini kot.sebab i order semalam settle payment semua dah 530 petang.


Kecik je botol nyer.tester punya ni.rasanya kalau guna hari2 ni seminggu abis la.so kalau menjadik boleh la beli lagi.kalau tak ku carik jer la jenis lain.krikkrikkrik.


Fungi serum.kalau tak kecik pores tu siap kau yer.ahaks.



Ok,kalau nak beli serum tu boleh la jengok website tu,tapi kalau nak beli vivix order dengan i ok.best vivix ni.awet muda lagi.rita memang pengguna setia kot .kalau tengok ig dia memang dia promote even before dia start menjual lagi.baru2 ni jer baru dia start jadi member & jual.gitu.

Ni no i 019 4545 482 . Save sekarang & kol i ke wasap ke.i dah la peramah ,baik pulak tu.tak rugi kawan dengan i.hehehehee.


2 comments:

Abang Bear said...

nak dapat yg perfect kena cuba macam2 dulu baru kulit sesuai... ada orang perempuan kena cuba produk lelaki baru menjadi, begitu jugak sebaliknya... ikut kulit sebenarnya...

Nastyna said...

kan..kalau dah jumpa yang elok sesuai ngan kita best la.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...