LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, November 24, 2014

Mockingjay

As salam.

Semalam finally setelah sekian lama tak tengok wayang ,dapat la tengok.last tengok 2 tahun lepas kot masa Hunger Games - catching fire.lepas tu tak la rasa nak tengok sangat.lagipun nak bawak budak kecik ni memang tak lah.dia bukan boleh stick kat satu tempat lelama.

Dan memang  takkan bawak kot sebab dulu asben pernah sound this couple yang bawak anak dorang masuk wayang.haha.takder la marah.just cakap mintak tolong dia tengokkan anak deoa sebab budak tu keep on datang pastu panjat kerusi kitaorg.so since that mmg kitaorg takkan la nak bawak anak sendiri sebab tau dia macam mana.


Tengok sensrorang jer.sabtu malam asben p tengok dulu.semalam giliran i la pulak.gilir-gilir pulak.hihi.

I memang suka katniss ni.tak jemu tengok.and ni lah filem thriller yang i layan.selalu memang tak tengok citee2 gini tapi hunger games ni lain.suka sangat.cuma yang kali ni takder la hunger games tu sebab dorang dah start pemberontakan kan.takder scene dalam hutan dah.overall boleh la bagi 3.5 kot.dah tak pasal kena tunggu part 2 pulak.


Ni takdek kena mengena ngan semalam.pic hari jumaat, i kidnap my besties ni ajak makan kat ikea.opis dia kat the curve sana.dulu masa i tak kawin lagi,ni lah dia geng tengok wayang  back to back.i dah biasa lepak dgn family dia.selalu kami akan amik wayang awal sekali.siap breakfast kat mekdi dulu pastu nanti lepas lunch   masuk balik tengok cter lain pulak .

Kitaorg belasah jer tengok apa2 cerita not necessarily sebab baru keluar so kena  tengok.sebab tu la ada sekali tu kami tgk  cter thailand pasal 2 bestfren travel ke paris backpack.siap nak imagine tu we olls la.dah la masa tu kami 2 jer tengok.konker abis.

Eh tadi nak cerita mockingjay dah melalut.tu jer lah nak bagi tau best hunger games tu.g la tengok :).


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...