Monday, November 10, 2014

jom berkasih sayang

As salam.

Haters.Bukan i la.i bukan la glemer sampai tahap nak ada haters tu.blog pun picisan jer.ni ramdom jer la i dok tengok now kat insta ni haters makin menjadik & kita pun rasa tak best bila baca.gatal jugak la kita pun nak baca.

For me,haters ni penyakit bahaya.sebab mungkin dia nak suka2 tapi pastu ketagih .kalau tak, takkan sanggup nak create akaun semata2 nak bash orang.belum masuk ustajah jadian pun ramaiiii.haish kdg2 i rasa dorang ni dah downgrade diri sendiri.

Paling best kalau sapa follow insta chef wan baru kena.terus kena block.plus sapa kat profile takder pic pun kena block.bagus buat cenggitu at least dia takmau semakkan ig dia.belum lagi dgn online seller.seriously,promote kat insta org boleh laku eh.cos i never do that :).


Fynn ni salah sorang i tengok selalu kena hentam.tapi dia mmg cool.and siap ada fan yang support dia.bagus lah.

Actually  i nak cakap, sabtu haritu i jumpa fynn kat the strand.tengah kejar juna.i tak perasan pun mulanya.cuma i notice ada sorang budak ni tengah lari laju giller & sedaya la nak elak.rupanya juna.comey giller ok.

Juna kan anak istimewa.so i salute sangat fynn cekal hati jaga.banyak pahala oo.tu pun ramai gak nak cakap dia itu ini.eh haritu masa i tengok juna lari laju giller tu ,dia bukan pedulik orang dah.hidup dalam dunia dia.masa tu hasben fynn takder.maybe solat ke apa tak tau la.fynn siap lari mall sambil tolak stroller kejar juna.semput weh.orang ada anak mmg paham perasan tu.sebab as i know autism kid ni lain sikit.panggil pun bukan dia respond.

Tu jerlah nak cerita pun.takder motip betul entry.saja la nak galakkan semua orang spread the loves not hates.kalau semua orang berkasih sayang & tak mudah judge orang bukan ker bagus. :)


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...