LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, November 13, 2014

hepi yu yu ,12 nov.

As salam.

Semalam besday i yang ke 33.terbalik pun tetap 33.so redha la lagi 7 tahun dah nak 40 tahun.alhamdullilah ,masih panjang umurku & bangun pagi masih berfungsi deria anggota badan.syukur.
kalau eryna dia kata happy besday tu = hepi yu yu.

Takdek la plan apa2 pun sebab hari kerja kan.tapi tetiba asben bagitau dia apply cuti dah.so best la saya boleh g jenjalan.hari weekdays pulak senang sikit tak ramai orang.

Keluar pukul 12 mcm tu ,mula ingat nak breakfast dulu tapi dah lambat cenggitu kena la terus brunch.tapi takmau berat2 sangat la.light2 jer dulu .lepas settle semua urusan bank ,baru la ke empire damansara sebab nak makan boat noodle yang kengkonon in sekarang ni kan.


Always love the view here.cantik ,klasik camne nak cakap ntah.banyak kedai makan sini.first time dtg masa p damansara street fest kot.nanti boleh give a try cafe yang lain pulak.

masa first time nak carik mall ni dulu, cakap ngan asben empire damansara  ,dia boleh fikir nak p empire furniture gallery yang dekat bukit damansara tu.oh mai gucci.apa kes pulak aku nak p kedai perabot mahai tu.patut pelik apesal tetiba dah sampai dekat  situ pulak kahkah.pastu carik waze alahai dekat jer dgn umah.area damansara perdana jer.


Ada 4 jenis noodles.so amik sorang 1 mangkuk.rasa semua jenis.sebab tu ada 8 mangkuk kat sini .eryna dia makan dessert pandan tu jer.

Each bowl = rm1.90.rasa nya so so.letak la flakes kasik pedas.simple jer.good konsep.itu jer.nak p sana lagi tunggu la bila2.not really memanggil pun.

And bowl tu memang design dia jenis sumbing/serpih eh ? Maklum la i olls ni jenis org kg.com.kalau bucu pinggan serpih agak kepantangan di situ.haha.takder la pantang apa.aku rasa cam pelik jer makan pinggan serpih ni.


Budak yang mengamuk sampai buat orang tertoleh toleh.huhu.bawak keluar kejap sebab bising.dah dapat makan baru ok.lapar kot.huhu.


Lepas tu p curve.tmpt terbaik untuk yang ada anak kecik .sebab baby room dia cantik,so agak2 ngantuk boleh bawak nap.tak payah nak candle light dinner sangat lah.


Buat homework mickey mouse nyer.layan supaya tak cranky.pastu bawak g nap kejap supaya mood baik masa dinner nanti.


Makan kat sini jer.as usual favourite  lamb rib.yang ni kid eat for free.habis la jugak eryna makan 2 slice pizza.fries pun dia sebat.termasuk nasik yang asben pesan.tekak melayu kan ,masuk western pun nak jugak nasik.

Lepas dah dapat kek free ,g carik hadiah.tambah charm jer seketui.haritu butterfly sold out ,semalam dah restock balik terus ambik yang tu.collection baru ni Christmas ,macam tak best jer.haish dah berbulan beli tak pernah cuci lagi.dah macam karat jer nampak pandora i tu.huhu.


Ok last belanja gambar.berlengas betul keluar dari pagi .dek kerana letih semalam ,ada orang tu EL pulak hari ni..pasni nak ajak p mydin lah ,beli barang basah.weehoo i loves weekdays.selamat bekerja u olls. 


5 comments:

CikSiti said...

salam..
happy birthday mama eryna=)
bestnyer husband siap ambik cuti celebrate bday..

Norizan J said...

hepi bestday mama eryna.. may Allah bless u always.. salam kenal..

FadlinaMokhtar said...

Hehe thanks cik siti :)

FadlinaMokhtar said...

Thanks sis norizan.salam kenal jugak :)

eynda said...

Happy belated birthday :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...