LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, November 20, 2014

Current obsession.

As salam.

Uniknya jadik pompuan kan.we do have a lot of interest.harini nak itu ,tetiba malam mimpi apa ntah ,esok pagi nak yang ini pulak.

That's   what happened to me last  two days.entah caner ntah boleh pulak minat tahap die hard fan dengan storkstak  diapers bag ni.sebelum ni bukan i tak tau.pastu dah baca banyak review pun pasal beg ni.tak la terbukak hati ke apa.tapi semalam tu kenot tahan already.

Wait.i tak beli lagi la.tengah kira bajet lagi ni.maklum la tgh jobless ,so kena berkira banyak.tapi kalau tahap die hard fan tu maksudnya boleh membawa mudarat kalau tak beli.acaner tuh.


I suka yang ni. Jenis olivia.huwaa cantik kan.tak nampak macam diapers  bag.jenis nylon yang ni.ada jenis leather mahal lagi la.design pun lawa2 tapi hati i jatuh kat yang ni sebab nampak cam prada sikit2.

Selama ni i duk heret beg diapers yang gedabak keras tu.pastu bila eryna dah besar ,i asyik sumbat pampers dia & segala macam dalam handbag i.pastu lama2 hancoq la beg tu.beg keras tu dah lama tak bawak sebab stroller pun tak bawak so takdek tempat nak gantung beg keras tu.jadi alang2 tu baik la beli storkstak ni,dah la design lawa,tak nampak pun macam diapers bag.spacious boleh sumbat macam2.  


Close up.lawa kan.ada nampak cam diapers bag tak ? Aduh nak nak nak.ok semalam I check  olivia ni rm600.sebab nylon.tak payah leather la sbb i ni jenis cepat boring so nanti mesti akan beli juga handbag lain.enough with this bag.

So,kenal tak sesapa jual ni.tolong la promote sat.serious buyer ni.gitu. :)



2 comments:

Nastyna said...

kalau sampai mudarat cenggitu sekali, mmg kena beli la hahaha

FadlinaMokhtar said...

Tengah tunggu tabung cap ayam penuh ni.hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...