LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, November 6, 2014

bila anak makan banyak.

As salam.

Syok nya hai bila anak makan banyak.nak nak yang kita masak.eryna ni masa baby kuat makan.badan pun bolat jer.bila dah masuk setahun lebih mula la memilih.pastu nak makan sendiri saja.tak mau suap.memang tabah jer la hari2 dia sepah makanan.yang masuk tu berapa ketui nasik jer la.


Ada la 3 kali tambah portion banyak ni.kalau kira memang banyak la.penuh sepinggan tu.sempoi ja i masak.letak sayur,telor lepas tu goreng dengan sos tiram.tumis bawang la sikit bagi ada rasa garam tak yah letak.suka la cik kak makan.kita pun happy.alhamdullilah . 


Ni semalam, as usual hari rabu bawak g main sini sebab hari rabu jer unlimited main hanya rm5.i suka sebab tempat ni bersih.dorang jaga.macam semalam masa i sampai ,adik yang jaga tu tengah dok sapu lap bagai.

Pastu weekdays budak tak ramai.sejam lebih gak eryna main sorang2 pastu baru la ada budak2 lain datang.
Puas la dia konker.tempat pulak besar  i tumpang sama melepak dalam tu.of course la kan.kalau tak sapa pulak  nak tengokkan dia yer tak :).

Tu budak tu dah jadi member dia semalam.boleh plak dia panggil 'abam' padahal sebaya tu.hihi.eryna ni memang pandai la jugak berkawan.ke hulu ke hilir berdua la depa.tu yang kena antar taska tu bagi dia berkawan.

Yang anak mat salleh tu kemain lagi siap sound budak2 kat situ tak bagi kacau house dia tu.padahal ada 2 house tu ,semua la nak berebut yang tu.pastu i bagitau eryna ,takyah la berebut .banyak lagi mainan.gitu.



And now no more i pad.i terus simpan & cakap rosak .gara-gara eryna ni kalau dah ngadap i pad tu sikit punya dekat mcm nak masuk dalam tu.i risau mata dia rosak .ao for now kami decide simpan dulu.not until errr entah la sampai bila.maybe dah masuk skool kot guna balik.itu pun kena ber syarat.so skang ni kat rumah dia tengok tv jer la.pastu lukis ,coloring gitu.

Iklan omega guard.

Bulan ni ada promosi best pulak tau.
Boleh beli omega guard samada nak beli 6 botol atau 2 botol.


Kalau beli 6 botol :
# percuma 1 botol omega
# percuma keahlian seumur hidup


Kalau beli 2 botol pulak ,dapat diskaun lagi 5%.mak aih untung memang untung sangat bulan ni.

Omega guard ni sangat bagus untuk :
# kecerdasan minda
# pembakaran lemak pantas  
# kawal kolesterol.
# baik untuk jantung  

Yang dah biasa bagi anak scott emulsion tu ,u might consider amik omega guard je.sebab nya omega adalah dari minyak ikan yang disuling.manakala scott emulsion tu dari hati ikan which khasiat nya tidak sebagus minyak ikan.ingat pilih MINYAK IKAN bukan hati ikan.

Ok ,as usual nak order boleh contact 019 4545482. Nanti i advise ok :).

3 comments:

CikSiti said...

salam..hihi eryna comel jer panggil abam yerr

FadlinaMokhtar said...
This comment has been removed by the author.
FadlinaMokhtar said...

Hehe dia mmg cenggitu .org muda dari dia pun dia panggil abam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...