LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, October 21, 2014

Tsunami bisnes la pulak.

As salam.

Baru ni kan , macam tsunami sangat di kalangan geng pengedar shaklee ni bila rita (rr) announce dia pun dah jual sama.memang selama ni rr dok consume shaklee pun.tapi tak la menjual sampai dia sendiri terbukak hati nak bisnes.sebab dia kan kalau sapa follow kat ig dia tau lah selain bisnes kopi & angel mask yang best tu ( serius mask tu best ) , sekali sekala dia mesti promote shaklee.masa tu dia beli guna sendiri jer.





Ni screen shot dari instagram.tergelak we olls baca sampai ada nak tukar upline semua.mcm ni lah , buat bisnes ni kena set in mind untuk apa.hanya suka-suka ker atau sungguh nak berjaya.betulkan niat dulu.


Eh ni entry pasal apa pulak.haha.nak bagitau jer bertapa punya havoc di kalangan sid ni dok wonder sapa la upline rr ni.grup mana dia join.korang agak-agak ? Jeng jeng jeng.mesti la grup best macam grup i olls :).

Tapi jangan risau, i tak tumpang glemer dia.malah i sokong & salute la rr punya bisnes minded. Dia nampak peluang dengan shaklee ni & alhamdullilah she chose to be in our grup.sign up dengan my leader , Ala Salleh .ala pun pernah tulis kat blog dia pasal rr ni consume shaklee. Sebelum ni rr dok beli jer dengan dia.


Ni lah  Ala , yang berjaya yakinkan rr untuk sesama buat business ni.Ala pun dah naik rank dah.and she is one of my best leader.
Kami ni sekampung.Ala and i dulu satu sekolah.partner in crime masa sek rendah.haha.pastu lepas sek men memasing sek lain2.dulu2 mana ada fon ka internet macam skang. So lost kontek until la jumpa kat fb & reunited sebab tiba2 dia kontek i nak beli shaklee & i offer dia terus jadik member.pastu dia berminat nak bisnes pulak.gitulah.use-share-build business. Amboi, promo sangat kan.



Tadi murah rezeki dia nak belanja. So sebab perut masih lagi full sebab masa antar eryna g pengasuh lama ( konon pergi ziarah ler ) , pastu akak pengasuh masak laksa.huwaa terus makan 2 pinggan sedappp.

Order ni.pizza apa ek ni.makan kat porto romano , double tree hilton.pizza apa ek ni.sedap jugak. Thin crust.tak habis sebab besar gabak.so tapau bawak balik.eryna makan habis sekeping besar tu.


Latte adalah satu kewajipan.can't resist it. :D.tak puas kecik cup ni.


Pasta salmon.ni memang sedap.sos dia banyakk.salmon pun banyakk.besar ok portion.harga RM 28 jer.eh ada cafe lagi mahal kot pastu tak sedap.ni memang berbaloi.nak nak lagi kalau free.hehehehhe.

Dah la tu , ujung2 nak abis tu ada sos dia lagi kan , baru nak kikis ( buruk perangai ) , tetiba waiter efektif sangat datang kutip.tak dapat la nak menjilat pinggan.


Pas abis dating, g post opis post barang then pick up budak ni.siap tdoq dalam buaian lagi.kemaruk la tu lama tak naik.maklum la kat rumah mmg tak ajar dia tido buai.siap kencing plak tu.dah la baju tak bawak.mujur pengasuh baik, siap bagi pinjam baju.huhu.sedih juga bila kenang kan eryna dah tak duduk dengan pengasuh lama tu.nak wat camno, dah tak larat nak ulang alik key ell dah.

Btw, korang kalau nak join shaklee samada nak beli je ke atau nak bisnes cam rr leh la join grup kitaorg.sama2 tambahkan pendapatan.save no ni ok 019 4545482. :).


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...