Monday, October 20, 2014

seharian di servis centre

As salam.

Datang servis keta.bosan la jugak.3 jam tunggu tak jugak siap.plan tu nak servis both kereta.satu keta kat glenmarie , satu lagi nak p jumpa mekanik jer kat subang.tu la dah bagitau asben suruh call dulu, beria cakap takper walk in orang tak ramai.memang la boleh walk in, tinggal lagi depa bagi priority untuk appointment ler.mujur la tempat selesa.mau tak kesian si budak kenteng ni la nak main apa.


Seronok la budak ni kawal semua sorang2.ni dah berapa kali kemas dah, dia main sepah jer.bising lak tu dengar sora dia jelah kat sini.huahua.


Laptop tu tak fungsi pun.eksyen lebih.
pantry kt belakang tu dah berapa kali p minum dah.kembong la perut macam2 jenis air dah minum.


Cak.jangan tertipu dengan ke flawlesan tu.terlebih lighting tu.padahal ada jerawat jahat hinggap kat dahi.gerammmmm..


Ni realiti.ngahahahaha.budak kenteng ni memang suka selfie .sebab nya dia nak tolong snap jer.kalau amik pic dia macam2 gaya bukan dia nak sangat pun.

Nampak gaya nya mcm tak sempat nak servis si kelisa tu.dah pukul 2 pm masih kat sini.lunch pun belum.tsk tsk.......



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...