LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Friday, October 10, 2014

Preloved handbags for sale.

As salam.

UPDATE : SEMUA DAH SOLD OUT.THANKS BUYER.


Tadi kemas2 wardrobe pastu perasan la ada few bags yang still elok lagi jarang guna.pastu decide nak let go jer.murah2 jer handbag i olls.semua ni beli direct dari USA so memang original la takder gred ABC.

Jom tengok kalau berkenan.murah2 jer i olls nak jual.beg semua hantar cleaning yer.and mmg jaga molek jer.

Handbag 1 : Michael Kors Jet Set EW tote



Bag 1.
Item : Preloved.
Condition : in very good condition.wore several times. Semua bag hantar cleaning.
Semua bag adalah AUTHENTIC/ORIGINAL item direct beli from USA.

Michael Kors Jet Set EW Tote
Spacious , ada 5 inside pockets.
Saffiano leather.

Letting go price : RM 300
Harga beli : RM 750.

Interested kindly wasap 019 4545 482.
Nak better view pic pun boleh wasap.
Atau email fadlina81@gmail.com. 



Hand bag 2 : coach classic leather duffle.


Bag 2.
Item : Preloved.
Condition : in very good condition.wore several times. Semua bag hantar cleaning.
Semua bag adalah AUTHENTIC/ORIGINAL item direct beli from USA.

Coach classic duffle.
Material : original cow leather
1 side pocket.

Letting go price : RM 350.
Harga beli : RM 900.

Interested kindly wasap 019 4545 482.
Nak better view pic pun boleh wasap.



Hand bag 3 : fossil.
( SOLD OUT ).


Bag 3.
Item : Preloved.
Condition : in very good condition.wore several times. Semua bag hantar cleaning.
Semua bag adalah AUTHENTIC/ORIGINAL item direct beli from USA.

Fossil.
Leather strap handle.
1 side pocket.
2 compartment. 
Letting go price : RM 200
Harga beli : RM 400.

Interested kindly wasap 019 4545 482.
Nak better view pic pun boleh wasap.

Ni i copy paste dari instagram.haha.so malas nak edit bagai.lepas ni kalau sold i delete la.kalau nak bargain try ler kot i baik hati.kihkih.kalai amik semua ni konfirm lagi murah i let go.sayang betul nya tapi dah jarang pakai baik jual kan.kalau bargain murah sangat rasa nya i tak jual kot.nak bagi mak memang tak la.takkan nak bagi bekas kita pulak kan.beli baru ler.mungkin i baik hati bagi kat adik ke kakak ke.itu je la options.hehehe.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...