LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Monday, October 6, 2014

Aktiviti org tak balik kg.

As salam.

Takdak apa nak buat pulak harini.bila cuti mula la bangun lambat.not good not good.harini masak nasi minyak.lepas tu goreng ayam, ikan bilis, rebus teloq pastu buat sambal.macam nasi lemak la jugak kekdahnya.itu lauk last harini. Semua bahan mentah dah abis so nak kena beli la esok.sini pasar malam hari selasa.so time tu buat la stok utk 2 minggu punya. 


Lauk simple gini sesekali masak mmg best.brunch terus la dah alang-alang masak lambat tu.lepas tu kita masak terus 3 pot nanti malam ulang balik jer makan ni.

Pastu start operasi kemas.sort out baju eryna yang lama tak pakai tu dalam kotak.nanti boleh la diwarisi oleh adik dia.untung la anak sulung kan.kehkehkeh.adik baru belum muncul , tapi kita plan tahun depan mesti make sure eryna kakak.so tak kisah la kira nya tahun depan pun sempat lagi nak mengandung.hehehehe. 

So korang dah start balik key ell ka.padahal kalau duduk s.alam pun mesti nak kena cakap balik key ell.gitu.harap2 tak jem la yer.jangan nak ponteng kerja pulak esok.

Sekarang ni dah dpt tulis blog kat fon so selalu la karang menulis ni.dah tak payah susah2 on laptop dah.yippie :)



2 comments:

~Inni Osman~ said...

Assalammualaikum,hi mama eryna...selamat hariraya ..selamat berkenalan..asal dari mana?..akak dah follow...sudi sudikanlah ke blog kami...:)

FadlinaMokhtar said...

Salam.kita orang perlis.ok nanti saya singgah blog . thanks follow :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...