LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Wednesday, October 8, 2014

aktiviti hari rabu

As salam.

Hari ni bawak eryna main-main kat playground.kt aeon big ni bila hari rabu harga nya rm5 unlimited.selalu tu 20 minit rm5.so apa lagi, jom la main kat sini sampai lebam. Lama tak lama dah 2 jam kat sini sampai dah boleh update blog.ajak balik dia tak nak pulak.ni lepas geram la kot dah 2 hari terperap kat rumah.maklum la since tak pergi kat pengasuh & melepak kat rumah ja dengan mama , tunggu weekend la baru kita berjalan.paling jauh bawak jalan sini la mau tak aeon big, the strand.hahaha.


Best jugak sini sebab besar & banyak mainan.paling dia suka rumah ni lah.kalau datang dia serbu ni dulu.pastu weekdays orang tak ramai.so boleh la konker sikit.kihkihkih.


Busy betul kan.sampai tak mau tengok kamera dah.
Sambil pantau sambil main henfon la ni.abis boring jugak melangut kat sini.




Ni takdak kena mengena.asalnya nak thaw ikan nak masak malam ni.tapi sebab asben wasap tadi bagitau kat opis depa ada buat kenduri korban.so malam karang tak yah dinner berat.dia request cucuq saja.suka la saya.kita snap bahan basah yang dah divide siap2 dalam storage bag ni.beli kat daiso rm5 jer.suka la dalam fridge kita ada banyak lauk.

Semalam kan pasar malam.so beli siap2 stok ikan , ayam.daging pulak ,ada daging korban tu .boleh masak utk 3 kali makan.
Setiap plastik tu kita dah asing2 senang nak masak ambik satu plastik thaw.cukup la kami bertiga.sekarang ni lunch makan simple2 jer.masak tuk eryna.malam baru makan.terbalik la pulak kan.kita ada new menu yang best punya.kenyang ooo.nanti kita share ok :).

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...