Thursday, October 23, 2014

Aktiviti hari khamis.

As salam.

Hari ini i keluar p pej post kejap.kan haritu i juai pre loved bag kan.alhamdullilah dah terjual.so lepas ni boleh la usya bag baru.hahaha.i ni jenis pakai beg tu lama stick dengan yang tu jer.sebab malas nak tukar2.sebab tu i salute org yang tukar handbag ikut baju ke apa ke.mcm the hamid's tu ( hanis haizi adik beradik )..fashionita sungguh. Pastu handbag i pun murah2 jer.takder la gucci chanel segala.setakat paling mahai mbmj jer.tu pun pakai kejap masa travel p usa dulu lepas tu i jual.lagipun i jaga elok.so jual half pun orang berebut nak beli.


Sayang jugak kat mk ni tapi sebab nak carik lagi besar so i jual la.siap bagi shawl 3 helai lagi.shawl tu pun sama.jenis beli pastu tak pakai.haritu ada la satu plastik besar i sedekah.ni ada lagi balance so i bagi la as free gift.hopefully mk ni akan dijaga elok oleh tuan baru.still nampak baru sebab i jaga elok la.


Pastu bawak budak ni lunch kat a&w.sebab nya kedai tu attached with maybank and petronas & ada celcom.so i pergi maybank sbb nak update buku asb.pastu nak bayar celcom.so alang2 bawak makan sini.mujur ada nasi lemak.punya lapaq tu abis dia makan setengah. Ada complete telur & ikan bilis.semenggah la jugak depa jual.ayam tu i la makan.fast food ni tak berapa nak ajar.sekali sekala boleh lah.


Seronok la dapat spend masa dengan anak skang ni.i wish boleh work at home mom sampai bila2.yes , i cuma boleh cakap , since 4 bulan tak kerja ni , i depend dengan income shaklee.alhamdullilah ada rezeki kami.amboi, promote bisnes la tu.ahaks.ye lah ada org tanya i sbb dia tengok i tak kerja tapi asyik kuar sana sini buat apa.owh , wahm pun kerja la jugak.tadi p pej post tu sambil2 post shaklee ler tu.and sometime jumpa bisnes partner.gitew la.tapi syok tu suka suki ikut masa kita lah.best,


Tadi i baca blog mamatiamia pasal suar corak2.hahaha surprisingly i pun tebgah gila suar munge2.hasben i cakap suar tdoq.takder sense of fashion la.i suka palazzo ni beli dari insta.eh , i tak suka la insta sebab pengaruh nak shopping tu melampau sangat.

Palazzo ni jenis chiffon.dia ada lining kt dalam so tak jarang.selesa sangat & kaki nampak panjang. Tapi kan.sebab entah la maybe fit sikit gara2 silap size , so ada mcm terbertas sikit.huahua.pongkok besaq nak jugak amik size M.sikit je la leh modified balik. Cuma takleh gemok lagi.kira benchmark la palazzo ni.kalau tak muat tanda sila la kurus kan badan.

Tulah dia handbag yang i belasah hari2 skang ni.sofina 2.1 by vivy.best sebab besar.tapi mcm dah nak nazak so lepas ni i nak beli beg yang i janji pakai lama.so i nak prada ke tods ke.kumpul la sebulan 300 pastu setahun baru leh beli.kahkah.ok la dah la verangan tu.handbag tak penting , sekarang ni tengah fikir nak p bercuti.kalau ada rezeki nak pergi yang jauh2 sikit macam aussie ke , disneyland ke ( umrah tu takyah sebut la.impian utama kot ).

Sekian.cerita hari ini.

4 comments:

simistik said...

Alahai cantik je lagi bag MK tu..kalu ada duit lebih dah lama chop dah :)

FadlinaMokhtar said...

I guna jenis kejap2 .pastu jaga jugak la sbb mmg selalu beli pastu jual :)

wa said...

Insyaaallah...dapatlah gi bercuti tu nanti.... :-)

FadlinaMokhtar said...

Amin.insya allah :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...