LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Thursday, August 7, 2014

Besday eryna harini 07082014

As salam.

Harini kalau ikut kalendar kuda baru betul besday eryna.kan haritu dah siap buat makan makan sikit masa raya.sebab kalau ikut kalendar islam ,jatuh pada 18 Ramadhan.
Dah alang alang ramai orang kat rumah ,so celebrate jer lah terus.

Mula mula planned nak buat Jumaat ,1/8 lepas tu tak jadi buat awal sikit ,hari khamis sebab ada sepupu nak balik hari Jumaat.tujuan tu sebab nya nak rai budak budak je lah.
Last minute plan, beli barang masak spagetti ,lepas tu tengok kek.
Mula mula nak beli secret recipe ,tapi since last year pun kek sr ,beli kat kedai bakery jer red velvet.tu pun bukan kek sebijik bulat tu ,tapi depa buat dalam bekas kecik2.beli 3 bekas ,cantumkan jadik lah jugak macam sebijik.hehe.
Cuti raya ,nasib ada juga bakery bukak time tu.


Masak spagetti jer 2 bungkus, lepas tu beli drummet & fries,pizza.
Sekali adik mesej bagitau ,mak nak masak bihun 3 bungkus buat tambah.masa tu aku kat rumah mentua sebab turn sana.so ,ok lah.
Jemput sekali paksu satu family.so altogether ada la dalam 40 pax kot gitu.
Meriah macam buat open house pulak.tu sedara mara ja tu.tak panggil kawan2 pun.



Tokwan and pak long eryna.tahun ni semua adik beradik ada sambut besday eryna.best....
Boleh pulak belon beli jenis takleh tiup manual,kena pakai pam.ni kes last minute la ni.
Abang aku kata,konfem kuruih kalau boleh tiup ni.
Mask pun pakai rembat jer janji mickey mouse sebab besday girl kipas berani mati mosh.
Lepas tu, cap pun kecik.hahaha.nasib la memang tak muat budak2 pakai.
Tengok eryna nak buat peace ke apa tak tau la.muka serius sentiasa T_____T.

Harini ,0708 nak la jugak buat makan2 tapi kali ni kat rumah babysitter sudah.
So,gigih la semalam cari party pack kat jasko.mujur ada jenis mickey mouse.



Tabah betul la mak eryna ni.yang penting eryna mmg separuh histeria nampak mosh.kehkehkeh,
Saja nak bagi depa seronok.
Umah pengasuh ni ada 3 orang ja dia jaga ,tapi aku buat 10 pack bagi kat anak2 jiran.

Sebab kat sini kan flat ,so jenis petang2 jiran bawak anak sembang depan rumah.ada la dalam 10 budak kot rasanya.
Tak tau nak bagi apa ,beli vitagen ,cake disney ,kismis & belon.
Kemain lagi pagi tadi suka la budak2 tu.
Eryna as always takdak perasan amik gambar.saba je la T_________T.


Ni pagi tadi on the way antar pengasuh.punya la payah nak amik gambar.
Gigit baru tau...


Eryna dan kawan kawan.yang pengasuh jaga baju merah & grey tu,paling eryna kamceng adib,baju grey.budak pompuan merah tu ,syasya nama dia selalu la jadi teman gaduh.mau tak jumpa rindu.gitu la budak budak.syok tengok.
Sebelah eryna tu anak noor jiran sebelah ,afiq kot nama dia.beza selang setahun jer depa ni.
Tu eryna tengah zikir mosh mosh mosh. -__-.


Hadiah mosh abah beli.jumpa jugak kat padang besaq.kehkeh.murah jer ni RM 28 ,tapi jenis kualiti la jugak.kecik sikit dari eryna.kuasa nak beli mahal mahal,buat lenjan je si mosh ni.


Ni semalam lepas maghrib.sekarang ni eryna solat pakai telekung dah.anak babysitter bagi telekung ni.alhamdulillah eryna dikelilingi mereka yang baik baik.


Yang ni saja nak tunjuk lipstick baru dapat.kehkeh.beli dari blogger mimi.sebab NYX kan payah nak jumpa kat sephora.asal pergi je abis,so beli online jer.yang ni aku mix Milan & Instanbul.kaler Antwerk pun best tapi mimi takdak ready stok.

Ok,back to eryna ,tadi dapat jugak belikan hadiah kitchen set kat jasko,RM 89 jer kat Mr DIY.dok aim dekat insta macam mahal sikit.puas hati mak encik dapat juga beli.
Tak tau la sapa yang suka ni, mama ke eryna.kehkeh.
Nanti kita amik video eryna memasak pulak yer.
As usual ,doa mama sentiasa mengiringi mu eryna setiap saat & ketika.
Semoga menjadi anak yang solehah buat mama & abah.




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...