LAZADA SALE PLEASE CLICK AT THE IMAGE TO THE WEBSITE

Tuesday, May 6, 2014

Testing post dari i pad

As salam.

Harini saja test publish blog kt i pad.kalau ok,lepas ni senang sikit buat kerja bawak i pad sudah.leceh kot nak bawak laptop.dah la berat lepas tu kena bawak ke mana2.

Since tak banyak pic amik dari sini,so kita letak apa yang ada sudah.



Ni last week jalan2 tak dak arah.tiba2 dah smpi paradigm mall.ini feveret place eryna la.dia kan pantang nampak buku.tak tentu arah semua dia nak pegang.buka sikit lepas tu dia kata "abissss".punggah ja lebih tu.dia punya suka dengan buku tu,bagi mainan best mcm mana pun,dia rela pilih buku.kerlas anak mama.ulat buku sangat T_T.


Testing shawl satin baru.anak sibuk ,memunggah,mama sibuk selfie.
best shawl ni,beli kat instagram marschmallow scarf.aku beli 3 kaler haritu.dusty pink,grey & blue.




Ni kat rumah semalam.tu tengah mengunyah ke apa tak tau la.susah nak snap pic dia.tak mesra kamera la.....ok itu jer pic yang anda.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...